Redactie - 30 november 2022

CloudLunch BBQ editie vindt plaats op donderdag 22 december

CloudLunch BBQ editie vindt plaats op donderdag 22 december image

De CloudLunch WinterBBQ special staat weer voor de deur! Donderdag 22 december om 17:00 uur gaat de CloudLunch van start. Er is een programma dat weer veel IT- en Cloud-serviceproviders aanspreekt.

Deze editie wordt gesponsord door LogicMonitor. LogicMonitor is een leverancier van monitoring-oplossingen over de verschillende Cloud-bronnen en -omgevingen heen. Spreker is Jeroen den Haan, die al jaren in de IT- serviceprovidermarkt actief is. Jeroen legt uit hoe je met de inzet van LogicMonitor heel onafhankelijk wordt van de technologie die je moet monitoren. Daarnaast krijg je veel meer inzicht in je bedrijfsprocessen en kun je klanten beter bedienen en meer waarde creëren.

Roy Ploum, directeur bij Vebego, en Peter van Vliet, product owner data driven dienstverlening bij Vebego, zijn als onafhankelijke sprekers berei om inzicht te geven in hoe een groot bedrijf met digitale innovatie actief is. Met veel enthousiasme vertellen ze over de inzet van digitale (smart/data) innovaties, die de business van Vebego ook echt veranderen.

Smart Cleaning is hiervan een mooi voorbeeld. Met behulp van speciale sensoren wordt nu elke dag het juiste schoongemaakt in plaats van elke dag alles. Een veel efficiëntere manier van werken. Daarnaast presenteren ze nog meer digitale innovaties waarbij ze data(stromen) gebruiken en die ze inzetten in hun bedrijf.

Waar?

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen

Tijd
Vanaf 17:00 uur

Aanmelden kan hier.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!