MobieTrain stelt Johan Dek aan als nieuwe Chief Product Officer

Johan Dek

01-12-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

MobieTrain stelt Johan Dek aan als nieuwe Chief Product Officer

 MobieTrain heeft Johan Dek aangesteld als zijn nieuwe Chief Product Officer. In zijn rol wordt Dek verantwoordelijk voor Research & Development (R&D). Hij zal het productaanbod van MobieTrain ontwikkelen en de gelijknamige applicatie voor mobiel leren uitbreiden met nieuwe elementen. Dat moet de scale-up toelaten om zijn positie in de groeimarkten te versterken. De Nederlander zal werken vanuit het nieuwe kantoor van MobieTrain in Amsterdam. 

In het kader van zijn investeringsronde vorige maand kondigde MobieTrain al aan zijn R&D te zullen uitbreiden om het leren in the flow of work verder te vernieuwen. Met de komst van Johan Dek schakelt MobieTrain meteen een versnelling hoger. Hij wil graag de succesvolle reis van MobieTrain verder vormgeven. “De recente groei van MobieTrain bewijst de nood van organisaties aan aanvullende technieken om hun medewerkers doorlopend bij te spijkeren. Ik kan niet wachten om het bedrijf en de producten van MobieTrain naar een hoger niveau te tillen en nieuwe tools te ontwikkelen op maat van onze gebruikers”, aldus de nieuwe CPO Johan Dek.

CEO Guy Van Neck wil het momentum aangrijpen om Europees marktleiderschap van MobieTrain te verstevigen en toekomstige groei te verzekeren: “Met Johans ervaring in productmanagement zullen we onze research en development professionaliseren en een product roadmap uittekenen om continu leren verder te vereenvoudigen. Met de komst van Johan ondertekenen we een garantie op innovatie voor onze klanten overal in Europa”, zegt.

Johan Dek werkte de afgelopen zes jaar bij Harver, een internationale scale-up die het recruitmentproces automatiseert. Daar was hij als VP Products verantwoordelijk voor productstrategie en -management. Daarvoor werkte hij als productmanager voor de Universiteit Leiden. De eerste jaren van zijn carrière was hij actief in de eventbranche. Dek heeft een masterdiploma in sociale en organisatiepsychologie.

Terug naar nieuws overzicht