Dropbox neemt Secomba over

01-12-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dropbox neemt Secomba over

Dropbox neemt het Duitse Secomba over, aanbieder van Boxcryptor-technologie. "Dropbox verwerft onze IP-technologie en onze nieuwe missie zal zijn om deze native in het Dropbox-product te integreren, waardoor end-to-end, zero-knowledge encryptie beschikbaar komt voor miljoenen bedrijven van klanten over de hele wereld", zo meldt Secomba.

Secoma meldt verder: "Door onze technologie en diepgaande expertise te leveren aan een wereldwijd technologiebedrijf als Dropbox, kunnen we onze beveiligingsmogelijkheden beter schalen via het wereldwijde platform van Dropbox en gebruikers een betere versleutelingservaring bieden. Dit zorgt ervoor dat nog meer mensen zich kunnen concentreren op het werk dat ertoe doet, wetende dat hun inhoud nog veiliger is.

We zijn van mening dat de combinatie van onze toonaangevende coderingsmogelijkheden en het gebruiksvriendelijke product van Dropbox, met de toch al robuuste beveiligingsfuncties van Dropbox, nog meer klanten zal helpen hun meest gevoelige informatie te beschermen. Aangezien we al vele jaren een Premium Technology Partner van Dropbox zijn, weten we dat we een vertrouwensrelatie zijn aangegaan en kijken we uit naar de weg die voor ons ligt."

Terug naar nieuws overzicht
Security