ScanmarQED lijft Roivenue in

02-12-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

ScanmarQED lijft Roivenue in

ScanmarQED, leverancier van marketing insights & analytics neemt Roivenue over. Met de overname versterkt ScanmarQED zijn positie als one-stop-shop voor Marketing Analytics software en diensten in Europa en Noord-Amerika.

De AI-gedreven technologie van ROIvenue is een aanvulling op de bestaande softwareoplossingen van ScanmarQED die inzicht bieden in de impact van marketing. ScanmarQED, met vestigingen in Nederland, de UK, de VS en Tjechië, biedt een breed portfolio van oplossingen voor marketinganalyse en -optimalisatie. Marcel van de Kooi, CEO van de ScanmarQED, gaat leiding geven aan de nieuwe groep, samen met Han Meijer, Group Director en Chief Strategy Officer. Van der Kooi: "De overname maakt deel uit van de visie van ScanmarQED voor slimmere en volledig geïntegreerde oplossingen om onze klanten van de meest impactvolle marketinginzichten te voorzien."

"Het is altijd onze missie geweest om online marketeers te voorzien van de meest krachtige marketing attributie software waarmee zij hun online marketing budget kunnen optimaliseren op een wijze die voorheen onmogelijk was. Wij zijn verheugd een partner te hebben gevonden die een vooraanstaande positie inneemt onder tier-1 merken in Europa en Noord-Amerika om samen verdere groei te realiseren", aldus Pavel Sima, CEO van ROIvenue. Han Meijer, Chief Strategy Officer van ScanmarQED, voegt toe: "Deze overname is een belangrijke stap om in de komende jaren een van de grootste, software platforms te creëren die bedrijven ondersteunt om op een uniforme en holistische wijze de effectiviteit van marketing te analyseren en optimaliseren. Net als onze partner, Pride Capital, staan wij volledig achter deze missie."

Terug naar nieuws overzicht