Wouter Hoeffnagel - 05 december 2022

Holland Capital investeert in Cuccibu en QSN

Holland Capital investeert in Cuccibu en QSN image

Holland Capital investeert in Cuccibu en QSN, twee spelers op het vlak van risicomanagement met een focus op privacy en security consultancy. De partijen bundelen hun krachten De investering van Holland Capital zorgt dat de partijen hun groeiambities sneller kunnen realiseren.

Digitalisering binnen organisaties, toenemende wet- en regelgeving en de groei van het aantal cyberaanvallen zorgen ervoor dat risico management een enorme vlucht maakt. Cuccibu en QSN ontwikkelen, implementeren en beheren op maat gemaakte risico management systemen voor klanten binnen diverse categorieën zoals privacy, informatiebeveiliging, cyber security, kwaliteitsmanagement, arbo veiligheid en duurzaamheid.

Krachtenbundeling

Door de krachtenbundeling ontstaat een uitgebreid dienstenaanbod waarmee zowel publieke als commerciële klanten volledig kunnen worden bediend. Daarnaast biedt de samenwerking medewerkers de kans zich breder te ontwikkelen. Gezamenlijk kunnen beide bedrijven een nog belangrijkere rol spelen in deze sterk groeiende en jonge markt.

Verspreid over kantoren in Eindhoven, Delft en Sassenheim hebben de bedrijven ruim 90 medewerkers in dienst. Het huidige management en de oprichters van beide bedrijven blijven actief betrokken.

'Propositie verstevigen'

Tim Florack, CEO Cuccibu: “We zijn niet over één nacht ijs gegaan bij de keuze voor een partij, waarbij het geloof in een krachtige samenwerking op basis van onze kernwaarden doorslaggevend is geweest. Holland Capital biedt ons de mogelijkheid om de Cuccibu propositie te verstevigen en onze ambities te verwezenlijken. Voor onze collega’s betekent deze stap meer mogelijkheden voor ontwikkeling, terwijl onze klanten een sterker dienstenportfolio mogen verwachten”.

Nicolette en Ron Wijling, oprichters en directie QSN: “Om verder te kunnen groeien had QSN een sterke partner nodig, die hebben we gevonden in Cuccibu omdat zij zich verder wilden ontwikkelen op onze vakgebieden, daarmee was één plus één drie!”
Hubert Verbeek, managing partner Holland Capital, “Cuccibu en QSN zijn spelers die voorop lopen in de markt van risico management. Door de krachtenbundeling kunnen de bedrijven versneld groeien en hun leidende positie in deze nog jonge markt verder uitbouwen. We zijn enthousiast om de managementteams te ondersteunen bij het realiseren van hun groeiplannen”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!