TD SYNNEX benoemd tot EMEA Distributiepartner van het Jaar door AWS

TD SYNNEX benoemd tot EMEA Distributiepartner van het Jaar door AWS

06-12-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

TD SYNNEX benoemd tot EMEA Distributiepartner van het Jaar door AWS

Amazon Web Services (AWS), een Amazon.com bedrijf, heeft TD SYNNEX benoemd tot zijn ‘EMEA Distributiepartner van het Jaar 2022’ in de regionale en wereldwijde AWS Partner-awards.

De awards zijn bekendgemaakt tijdens het Partner Awards Gala op re:Invent en worden uitgereikt aan een uitgebreid scala aan AWS-partners die zich optimaal hebben ingezet voor specialisatie, innovatie en samenwerking. De award ‘Distributiepartner van het Jaar’ is bestemd voor de distributiepartner die de grootste bijdrage heeft geleverd aan de opbrengst en het aantal channel partners dat namens AWS is bereikt.

TD SYNNEX bood AWS de mogelijkheid het bereik van zijn oplossingen uit te breiden via het uitgebreide partnernetwerk van TD SYNNEX in de regio. Partners konden hun aanbod van AWS-oplossingen versnellen en hiervoor de hoogwaardige digitale platforms en trainingen van de distributeur gebruiken. Dit werd verder aangevuld met de brede geografische aanwezigheid en grondige specialisatie van de teams in de regio.  

Jason Boxall, Senior Vice President, Advanced Solutions bij TD SYNNEX vertelt: “AWS is een belangrijke strategische partner voor TD SYNNEX en we zijn dan ook erg blij met deze erkenning. Het succes van onze partners is een passie die we gemeen hebben met AWS en we zijn AWS erg dankbaar voor hun inzet en vertrouwen in TD SYNNEX om hun aanbod op de markt te brengen.

“AWS-partners leveren waarde voor klanten wereldwijd, in tal van uiteenlopende sectoren”, aldus Ruba Borno, Vice President, Worldwide Channels and Alliances bij AWS. “Het is voor ons een eer de eerste wereldwijde 2022 AWS Partner Awards uit te reiken en bedanken alle genomineerden en winnaars voor hun inzet in het versnellen van het traject van onze klanten naar cloudtransformatie.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud