Prianto sluit distributieovereenkomst met Cloudflare

05-12-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Prianto sluit distributieovereenkomst met Cloudflare

Prianto Benelux, een value-added softwaredistributeur van IT-producten en -diensten, kondigt vandaag een strategisch partnerschap aan met Cloudflare. Onder de distributieovereenkomst zal Prianto de services van Cloudflare mogelijk maken voor value-added resellers, systeemintegrators en managed services providers (MSP's). Hiermee biedt Prianto haar partners de mogelijkheid om via één platform geïntegreerde en efficiënte beveiliging en snelle werking van applicaties, infrastructuur en (web)sites aan hun klanten te bieden.

"Met de toename van het gebruik van cloudgebaseerde (SaaS) applicaties en netwerken zien we dat de beveiliging complexer wordt en tegelijkertijd de performance niet altijd optimaal is." zegt Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto Benelux. "Cloudflare beveiligt, zorgt voor betrouwbaarheid en optimaliseert de prestaties van bijvoorbeeld websites, API's, applicaties en gebruikers, voor en achter de firewall. En dat allemaal vanuit één schaalbaar, wereldwijd netwerk; handig en efficiënt voor onze partners."

"Deze samenwerking maakt deel uit van de wereldwijde kanaalstrategie van Cloudflare en de voortdurende groei in de Benelux. We zien veel synergie tussen onze marktstrategieën, onze concepten om een optimale (IT) eindgebruikerservaring te bieden en onze twee teams. Marcel Mayer, Partner Manager bij Prianto en Mark Verheijke, Channel Manager bij Cloudflare voor de Benelux, zullen de dagelijkse samenwerking leiden om proactief nieuwe channel partners, SI's en MSP's op nationaal en lokaal niveau aan te trekken en succesvol te maken." legt Anwar Karzazi, Head of Sales bij Cloudflare, uit.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud