2Foqus gaat verder als onderdeel van Broad Horizon

07-12-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

2Foqus gaat verder als onderdeel van Broad Horizon

2Foqus sluit zich aan bij de Broad Horizon groep, specialist in cloud infrastructuur diensten, cloud consultancy & applicatie ontwikkeling, enterprise applicaties, data science en business intelligence.

Gericht op samenwerking, maken alle Broad Horizon bedrijven gebruik van elkaars expertise, terwijl elk merk onafhankelijk blijft. 2Foqus blijft onder eigen label opereren, met behoud van de 2Foqus naam en merkidentiteit - als een van de kennispartners van de groep op het gebied van data science en business intelligence. Broad Horizon en 2Foqus zijn een goede match omdat we beide geloven in groei, samenwerking en het delen van kennis. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat om onze kennis te verbreden en ambities sneller te verwezenlijken.

Broad Horizon, CEO, Jean-Yves Charlier zegt: "We kijken ernaar uit om 2Foqus in de groep van Broad Horizon te verwelkomen. 2Foqus vult een cruciaal onderdeel in van onze totale propositie voor mid-market en enterprise klanten in Nederland. Haar expertise in het ondersteunen van bedrijven bij het invoeren van business intelligence tools en processen, met verschillende sterke partnerships (PowerBI, Qlik, TimeXtender) zal van grote waarde zijn voor ons bestaande klantenbestand. Daarnaast zien we aanzienlijke commerciële mogelijkheden rond het gezamenlijke klantenbestand en productaanbod van 2Foqus en een van onze bestaande merken, Cmotions, die gespecialiseerd is in business solutions & analytics, applicatie-integratie en datamigratie."

De overname stelt ons in staat om onze kennis en expertise met een nog breder publiek te delen. Daarbij beschikt Broad Horizon, door alle aangesloten bedrijven, over een veel groter kennisnetwerk, waar onze klanten en medewerkers weer van kunnen profiteren. Kortom, Broad Horizon is de verbindende factor tussen de verschillende expert bedrijven.

Mikel Snijders, COO en Dave Jansen, CCO, van 2Foqus zeggen: "Door ons aan te sluiten bij Broad Horizon kunnen we onze klanten en medewerkers nog meer opties bieden. Door samen te werken kunnen we kennis en nieuwe mogelijkheden delen voor zowel onze mensen als onze klanten, waardoor beiden meer kansen krijgen voor groei en succes. Wij vinden de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. Dankzij de synergie met de andere bedrijven die binnen de Broad Horizon groep opereren, kunnen we op dit gebied nog ambitieuzere stappen zetten. Dat geldt ook voor de klanten en medewerkers van FourPoints."

Ook het recent overgenomen FourPoints verhuist, als zelfstandig label van 2Foqus, mee naar de Broad Horizon groep.

De overname is ondertekend en de definitieve afronding wordt verwacht vóór eind december 2022.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud