2ICT neemt Bodis uit Lelystad over

08-12-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

2ICT neemt Bodis uit Lelystad over

Het bedrijf 2ICT (actief vanuit vestigingen in Harderwijk en Zwolle) heeft onlangs een interessante overname gedaan. De firma Bodis Hosted Services uit Lelystad is aangekocht en aan deze groeiende IT-firma toegevoegd. “We zijn trots dat wij de kans hebben gekregen om het klantenbestand van Bodis qua IT te mogen ontzorgen”, aldus Erwin Bruinink, eigenaar van 2ICT.

De afgelopen jaren heeft 2ICT hard gewerkt aan de wens om de beste IT-organisatie uit de regio te worden. Het gezonde bedrijf dat oorspronkelijk enkel in Harderwijk gevestigd was, heeft zich in juni 2021 ook in Zwolle gevestigd. “Wij zijn al jaren een bekende speler in en rond Harderwijk. Maar er was ook een duidelijke ambitie om uit te breiden in de regio. Na de Zwolse vestiging volgt nu een overname van een bedrijf in Lelystad. Een mooie volgende stap voor 2ICT die zeker gaat leiden tot hernieuwde kennismakingen en nieuwe klanten. Door deze overname hebben we de mogelijkheid om snel, met bestaande klanten, een vestiging te kunnen open in Lelystad. De wens om ons in deze stad te vestigen, was er al wat langer. Nu gaat het gebeuren. We hebben er zin in om ook in Lelystad aan de slag te gaan.”

IT-professionals

Bodis Hosted Services is qua dienstenpakket een mooi aanvulling op het pakket van 2ICT, vult Erwin Bruinink aan. “Het ICT-bedrijf Bodis is gespecialiseerd in hosting-oplossingen zoals Private Cloud en hosted PBX. Als uitbreiding op ons huidige productportfolio biedt dat interessante mogelijkheden.”

Bruinink vormt het 2ICT-directieteam samen met Marcel Langevoort en Peter de Haas. Gedrieën sturen ze een enthousiaste club van gemotiveerde IT-professionals aan. “2ICT is een gezonde organisatie. We hebben meer dan twintig specialisten in dienst die gegarandeerd een toevoeging voor de bestaande en nieuwe klanten in Lelystad kunnen zijn. Onze onderscheidende aanpak? Wij zijn niet alleen bezig met de ICT van vandaag. We blijven meedenken zodat onze klanten ook in de toekomst veilig en onbezorgd kunnen blijven werken.”

Terug naar nieuws overzicht