BTG Awards: Marleen Bron is ICT/Telecom Manager van het Jaar

08-12-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

BTG Awards: Marleen Bron is ICT/Telecom Manager van het Jaar

De prestigieuze BTG Awards 2022 zijn tijdens het BTG Business Event in Grand Hotel Huis ter Duin uitgereikt. De award voor ICT/Telecom Manager van het Jaar ging naar Marleen Bron van Beweging 3.0. Nienke Bink van Pieter van Foreest en Sjors Kohl van Fiberklaar België wonnen de BTG Award voor respectievelijk Young ICT Professional Gebruikers en Young ICT Professional Leveranciers.

De genomineerden voor de BTG Awards presenteerden zich op 7 december tijdens het BTG Business Event aan de brede vakjury die, samen met de stemmen vanuit de zaal, de uiteindelijke winnaars van de drie categorieën aanwees. De BTG Awards worden jaarlijks uitgereikt aan ICT- en Telecom Managers en Young Professionals die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd voor hun organisatie op het gebied van innovatieve communicatietechnologie.

ICT/Telecom Manager

Marleen Bron is bij Beweging 3.0 ingestapt om een innovatief programma op te zetten om de basis van de IT op orde te krijgen en anderzijds een platform te implementeren voor toekomstige innovaties. De jury bewondert Bron om haar bevlogenheid en ‘can do’ mentaliteit. De juryleden zien het als prestatie om dit project in één jaar af te ronden. “Ik ben ontzettend trots op mijn team en heb het volste vertrouwen dat we op de goede weg zitten”, aldus Bron.

Young ICT Professional Gebruiker

De BTG Award voor Young ICT Professional Gebruiker is uitgereikt aan Nienke Bink. De jury is onder de indruk van wat ze in korte tijd heeft bereikt als projectleider bij Pieter van Foreest. Als sociale IT-er weet Bink verbinding te maken tussen organisatie en techniek. De jury verwacht dan ook dat haar ambitie als innovator in de zorg succesvol zal worden.

Young ICT Professional Leverancier

Sjors Kohl van Fiberklaar België is winnaar van de Young Professional Leverancier Award. Hij bouwde daadwerkelijk bruggen en verbond mensen letterlijk digitaal, wat extra gecompliceerd is als Nederlander in België. Hij heeft het project van het eerste uur tot de daadwerkelijke realisatie begeleid en is nog steeds bouwende. Met name de opgedane kennis en ervaring tijdens dit traject waren voor de jury doorslaggevend.

Op de foto v.l.n.r.: Eric Reij, Marleen Bron, Nienke Bink, Sjors Kohl, Petra Claessen

Terug naar nieuws overzicht