Witold Kepinski - 13 december 2022

Adobe benoemt Luc Dammann tot President EMEA

Adobe benoemt Luc Dammann tot President EMEA image

Adobe benoemt Luc Dammann tot President van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). In zijn functie gaat Luc leidinggeven aan de bedrijfsactiviteiten van Adobe in Adobe Experience Cloud, Adobe Creative Cloud en Adobe Document Cloud. Hierbij helpt hij merken bij hun digitalisering door content en data te gebruiken voor het creëren, personaliseren en versterken van hun klantervaringen.

Luc startte in 2016 bij Adobe om de regio Zuidwest-Europa te leiden en was daarna Vice President en Managing Director voor West-Europa. Hij gaf leiding aan klantrelaties met merken als Real Madrid, Prada, Stellantis en BNP Paribas, waarbij hij zorgde dat elke klantervaring via de juiste kanalen aan de juiste persoon en op het juiste moment werd geleverd. Hij heeft eerder management- en verkoopleidersfuncties vervuld voor grote softwarebedrijven en start-ups in Europa, gericht op het stimuleren van duurzame bedrijfsprestaties.

Stephen Frieder, Head of Global Go-to-Market and Sales bij Adobe: "In een wereld waarin consumentengedrag moeilijk te voorspellen is en dagelijks verandert, wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om uitgebreide en dynamische digitale ervaringen te leveren. Luc brengt in deze rol zijn gedrevenheid, creativiteit en bewezen ervaring in het helpen verbinden van merken met klanten, bij elke interactie, door middel van gepersonaliseerde ervaringen."

Luc Dammann, President EMEA bij Adobe: "Bij elke digitale ervaring verwachten consumenten steeds vaker gepersonaliseerde en contextuele ervaringen. Om aan deze behoefte te voldoen, investeren bedrijven in elke sector in digitale technologieën om klanten beter te leren kennen, zodat ze aansprekende en effectieve ervaringen kunnen bieden – elke keer weer. Ik ben enthousiast om met onze teams samen te werken om merken te ondersteunen bij het bereiken van waarde voor klanten door middel van personalisatie."

Adobe heeft onlangs zijn aanwezigheid in EMEA uitgebreid. In totaal heeft het bedrijf 26 kantoren en innovatiecentra in de regio.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!