Cumhur Keles wordt Data Security & Privacy Specialist bij CyberRes Nederland

Cumhur Keles

13-12-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cumhur Keles wordt Data Security & Privacy Specialist bij CyberRes Nederland

Sinds deze maand werkt Cumhur Keles als Data Security & Privacy Specialist voor CyberRes Nederland. Hij is verantwoordelijk voor alle Voltage verkoopactiviteiten in Nederland, Scandinavië, Turkije en Griekenland. De afgelopen 6 jaar heeft Cumhur deze taak vervuld voor Turkije, Griekenland en Cyprus. Hij is bekend met de luchtvaart-, telco-, banking-, retail- en verzekeringsmarkt.

Voordat hij bij CyberRes, een onderdeel van Micro Focus, terechtkwam, was Keles manager van de revenue assurance en credit risk teams bij onder meer Vodafone in Turkije. Daarvoor werkte hij bij Ernst & Young in IT Audit, IT Advisory en Business Development functies.

Keles vervult zijn rol vanuit Nederland. “Ik ben zeer bekend met data protection en compliance en de veranderende uitdagingen waarmee onze gebruikers zich geconfronteerd zien. Door de uitbreiding van mijn werkgebied naar Nederland en Scandinavië kan ik mijn kennis en jarenlange ervaring ook hier inzetten om organisaties te helpen bij (en te adviseren over) de manieren waarop zij vanuit een datacentrische benadering hun gegevens beschermen. Op deze wijze kunnen ze de business laten groeien door hun meest krachtige en maar ook kwetsbare asset, hun data, optimaal te gebruiken. Compliance is een business opportunity!

Terug naar nieuws overzicht
Security