Leon de Werker verlaat Tricentis

Leon de Werker

19-12-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Leon de Werker verlaat Tricentis

Tegen het einde van het fiscale jaar verlaat Vice President Northern EMEA en Emerging Markets Leon de Werker Tricentis, leverancier van oplossingen voor het continu testen van software.

De Werker meldt op LinkedIn: "Het is bijna twee jaar geleden dat ik de eer had om onze noordelijke en opkomende EMEA-regio's te leiden en uit te breiden.

De Benelux Quality Assurance-business bloeide al toen ik begon, we professionaliseerden onze go-to-market-beweging en breidden het team snel uit, binnen 6 maanden kreeg ik een grotere EMEA-brede verantwoordelijkheid aangeboden. In die hoedanigheid heb ik me gericht op het transformeren van een uitdagende markt in Scandinavië, het uitbreiden van onze partnergestuurde activiteiten in Zuid- en Midden-Oosten en Afrika, terwijl ik een entiteit oprichtte in Spanje, die de Iberische markten bedient.

Deel uitmaken van een scale-up vereist een zeer diverse vaardigheden en ik stond soms voor een steile leercurve. Ik heb geleerd om een nog diversere leider te zijn, werkend met mensen met zeer verschillende culturele achtergronden. Samen met het team implementeerde ik bedrijfsmethodologieën voor 'waardeverkopen', opende ik regionale entiteiten en kantoorlocaties, terwijl ik geweldige partnerrelaties in al die subregio's koesterde en uitbreidde.
Uiteraard ben ik tevreden met de resultaten, maar ik ben enorm trots op de teams die deze hebben geleverd. Daarmee wil ik mijn teams, onze trouwe klanten en zakenpartners bedanken voor een geweldige tijd! Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van de mentoren en leiders die mij ondersteunden en begeleidden.

Nu is het tijd voor een korte pauze en het verkennen van carrièremogelijkheden. Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen voor uitdagende commerciële kansen, ik hoor graag meer!"

Terug naar nieuws overzicht