Commvault Connections on the Road komt naar Nederland

19-12-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Commvault Connections on the Road komt naar Nederland
(02-02-2023)

Het Cloud Data Security Event vindt op donderdag 2 februari 2023 plaats in het Louwman Museum in Den Haag. Het gaat om een dag vol inspirerende sessies en discussies.

Wat mag je verwachten?

  • Amber Brantsen (NOS Journaal / Viaplay F1) geeft aan de hand van interactieve roundtable discussies en presentaties een inzicht in hoe je je data veilig kunt houden in deze moeilijke tijden waarbij bedrijven dagelijks aangevallen worden door ransomware.
  • Martijn Hoogesteger (bekend van de TV-Show Hunted) is Hoofd Cybersecurity by S-RM en neemt de gasten mee in de werkwijze van criminelen en deelt zijn ervaringen wat er gebeurt als je geraakt wordt door ransomware.
  • Jeroen van Helden (De Clercq Advocaten) heeft al veel bedrijven bijgestaan die geraakt zijn door Ransomware. Hij geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden aan welke juridische aspecten er bij een ransomware aanval komen kijken.
  • Tony Kinkead (Commvault) presenteert hoe je met behulp van deceptie software ransomware in een zeer vroeg stadium kunt detecteren
  • Jennifer Ewbank (finalist in Better Then Ever 2022 bij RTL) verzorgt gedurende de dag enkele muzikale intermezzo’s
  • Sjoerd van Bilsen (bekend van Autovisie Sjoerds Weetjes) vertelt over de unieke collectie van het Louwman Museum, waarna onze gasten zelf de bijzondere collectie mogen bezichtigen

Naast bovenstaande schuiven onder andere Microsoft, Overheidsdata Center Noord, KPN, Centric en Fujitsu aan om te discussiëren over Data Security en wat er bij komt kijken als je als bedrijf je data in de cloud gaat opslaan.
 
Het aantal plaatsen is gelimiteerd. Registreren kan hier. Mocht je niet in staat zijn om persoonlijk aanwezig te zijn dan biedt Commvault je ook de mogelijkheid om het event virtueel bij te wonen!

Terug naar nieuws overzicht
Cloud