Witold Kepinski - 20 december 2022

Cyolo kiest voor Distology als distributeur voor Nederland

Cyolo kiest voor Distology als distributeur voor Nederland image

Distology, de distributeur voor fabrikanten en dienstverleners van cybersecurityoplossingen, kondigt aan dat het de Nederlandse Value Added Distributor van Cyolo is geworden. Daarnaast gaat het onlangs overgenomen Squareball haar consultancy diensten ook in Nederland aanbieden.

Cyolo is een Zero Trust Network Access (ZTNA) oplossing waarmee gebruikers veilig verbinding kunnen maken met applicaties, servers, desktop en bestanden van bedrijven binnen het netwerk, ongeacht of deze on prem of in de Cloud worden gehost. Dankzij Cyolo maken gebruikers nooit rechtstreeks verbinding met hun netwerk, waardoor gevoelige netwerkinformatie niet bloot wordt gesteld en het risico van laterale bewegingen wordt weggenomen. Daarnaast biedt de oplossing een naadloze integratie van single sign-on (SSO) en multi-factor authenticatie (MFA) voor alle applicaties en resources.

Distology heeft de afgelopen 12 maanden een succesvol jaar gehad. Het afgelopen jaar is het partnerbestand verdubbeld. Bovendien heeft het bedrijf zijn personeelsbestand in Nederland vervijfvoudigd. Nieuwe vendoren waar Distology in Nederland mee samenwerkt zijn onder andere: ThreatX, Jamf, LogRhythm, Fortanix en Yubico. Om deze groei te ondersteunen, heeft Distology in september Squareball overgenomen, die nu ook zijn consultancy diensten in Nederland gaat aanbieden.

Squareball is een consultancy bureau uit Berlijn op het gebied van software engineering, product design, solution architecture en identity access management (IAM). Dankzij de overname kan Distology, naast de oplossingen van haar partners, nu ook gedegen consultancy advies bieden. Het ervaren team van consultants biedt bewezen methodes die ervoor zorgen dat de klant op de voorgrond staat. In de huidige digitale wereld ondersteunen de consultancy diensten van Squareball partners, zodat zij oplossingen nog dichter bij de verwachtingen van klanten kunnen brengen. Naast het versterken van het bedrijf zal de overname Distology zorgen voor een bredere en meer diverse pool van partners in Nederland.

“De samenwerking met Cyolo zal ons helpen om volgend jaar ook weer een spectaculaire groei door te maken. De Zero Trust aanpak, waar de oplossing van Cyolo op is gebaseerd, wint immers wereldwijd aanhang. Zero Trust wordt bovendien ook door de Nederlandse overheid aanbevolen en werkt volgens het principe ‘never trust, always verify’. Zero Trust staat dus voor: nooit vertrouwen, altijd verifiëren. Ongeacht waar het verzoek vandaan komt of welke bron het benadert. Bij Zero Trust wordt elk verzoek om toegang volledig geverifieerd, geautoriseerd en versleuteld voordat toegang wordt verleend. Hierdoor biedt Cyolo een krachtige, flexibele en granulaire manier om alle datastromen binnen en rondom het IT-, netwerk- en securitylandschap van een bedrijf te controleren,” aldus Thomas Kramps, Regionaal directeur Benelux bij cybersecurity distributeur Distology. De overname van Squareball zal ervoor zorgen dat we ons netwerk verder kunnen uitbreiden. Bovendien beschikt Squareball over ongelooflijk veel kennis, waardoor we organisaties nog beter kunnen informeren over de rol die identity & access management speelt bij Zero Trust.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!