Witold Kepinski - 22 december 2022

CGI door Riwal geselecteerd als full IT service provider

CGI door Riwal geselecteerd als full IT service provider image

CGI is door Riwal geselecteerd als haar full IT service provider. Riwal is een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van hoogwerkers dat de ambitie heeft om de digitale leider te zijn in haar branche. Met CGI als partner zal Riwal de komende jaren gaan transformeren naar een datagedreven bedrijf met een efficiënte bedrijfsvoering.

CGI en Riwal gaan een partnership aan voor een periode van 10 jaar met een optie op verlenging. CGI neemt het beheer van business kritische applicaties over en levert een global service desk, applicatieontwikkeling en -beheer, digitale werkplekken en doet het beheer van het ICT-netwerk. CGI zal de activiteiten uitvoeren met een team dat zich zowel in Europa als in Azië bevindt om zo een optimale en efficiënte ondersteuning te bieden.

Pedro Torres, CEO bij Riwal: “Samen met CGI zullen we de komende jaren onze digitalisering naar een hoger plan brengen. Dit maakt ons wendbaarder en geeft ons daarmee de mogelijkheid in te kunnen springen op de steeds sneller veranderende economie, markt- en bedrijfsbehoeften. CGI houdt hierbij rekening met de organisatiecultuur en -complexiteit, afstemming met de business en de menselijke connecties, wat naadloos aansluit op onze manier van werken.”

René Timmers, CFO bij Riwal: “Naast de kwalitatieve aspecten en het bevorderen van onze wendbaarheid in de markt, werken we met CGI als full IT service provider de komende jaren toe naar een efficiëntere bedrijfsvoering. De operationele kosten, inclusief die voor onze IT, zullen daarmee afnemen.”

Met het leveren van de end-to-end service stelt CGI Riwal in staat om zich volledig te focussen op transformatie en innovatie van de business. CGI-onderzoek toont ook aan dat organisaties die zeer wendbaar zijn in de hele onderneming, een factor 2-3 keer beter presteren dan hun collega’s op aspecten als omzet en winstgevende groei.

Joost van der Burg, Senior VP en BU Leader Randstad & Central Netherlands bij CGI is enthousiast over de langdurige samenwerking met Riwal: “Het afgelopen jaar hebben wij al nauw en plezierig samengewerkt met Riwal. Dit langjarig contract geeft aan dat Riwal veel vertrouwen heeft in de organisatie en aanpak van CGI. Met onze aanpak richten wij ons op het ondersteunen van de business in hun streven nog meer digitaal en datagedreven te worden. Het contract is een erkenning van CGI's end-to-end capaciteiten en successen in het leveren van zakelijke en strategische IT-consultancydiensten aan klanten in de commerciële en publieke sector. We zullen deze kennis dan ook volledig gaan inzetten om de ambitie van Riwal om de digital rental leader te zijn te realiseren.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!