Security specialist Genetec benoemt Bob van Keulen tot Business Development Manager

27-12-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Security specialist Genetec benoemt Bob van Keulen tot Business Development Manager

Genetec,, een technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft aangekondigd dat het bedrijf Bob van Keulen heeft aangenomen als Business Development Manager Nederland.

In zijn rol van Business Development Manager is het de specifieke verantwoordelijkheid van Bob van Keulen in gesprek te zijn met de Nederlandse klanten van Genetec, naar hen te luisteren en ze te adviseren om zo te kunnen helpen hun fysieke beveiliging naar een hoger plan te tillen. Dit kan via rechtstreeks contact met eindklanten, via de System Integrators of producenten waarmee Genetec nauw samen werkt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige afzetmarkt in de gedefinieerde marktsegmenten.

“Genetec maakt flexibele, verbonden oplossingen die niet alleen de fysieke beveiliging waarborgen, maar ook operationele inzichten bieden waarmee de bedrijfsactiviteiten en de bedrijfsomgeving verbeterd kan worden. Ik heb specifiek voor deze functie gekozen, omdat het mij de kans geeft te werken bij een speler die voorop loopt op het gebied van unified fysieke beveiliging. Ook spreekt het me aan dat de innovaties bij Genetec voor wat betreft het aanbod van cloudoplossingen voor security management hard gaan. Deze functie is een unieke kans om bij te dragen aan de verdere groei van een bedrijf dat voorop loopt in deze branche”, aldus Bob van Keulen.

Bob van Keulen was voorheen Sales & Business Development Manager bij Entelec Control Systems. De ervaring die hij bij eerst bij Siemens Building Technologies en daarna bij Entelec Control Systems heeft opgedaan op het gebied van fysieke beveiligingsoplossingen en Physical Security Information Management (PSIM) was een belangrijke factor die ervoor zorgde dat Bob van Keulen aangenomen is als Business Development Manager bij Genetec.

Anthonie van der Ploeg, Director Sales Benelux & Nordics, is blij met de komst van Bob. "Bob is een betrouwbare en ervaren Business Development Manager en het feit dat hij ons team komt versterken is het bewijs dat Genetec een sterke positie als marktleider heeft. We delen dezelfde visie over de datagedreven toekomst van fysieke security en Bob zal een belangrijke rol spelen in het versnellen van onze missie om klanten door vereenvoudiging van techniek in staat te stellen sneller en met betere inzichten, hun security processen uit te voeren.”

Bob start met zijn nieuwe functie in een fase waarin Genetec steeds verder groeit en inmiddels vele klanten in diverse sectoren heeft zoals stadstoezicht, onderwijs, luchthavens, rechtshandhaving, detailhandel, transport, nutsbedrijven, datacenters, personenvervoer en de financiële wereld.

Terug naar nieuws overzicht
Security