Kantar kiest Kyndryl voor meerjarig IT-transformatieproject

05-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Kantar kiest Kyndryl voor meerjarig IT-transformatieproject

Kyndryl, leverancier van IT-infrastructuurdiensten, heeft aangekondigd dat Kantar, het toonaangevende bedrijf voor marketingdata en -analyse, Kyndryl heeft gekozen voor een meerjarig project dat zal transformeren en de IT-infrastructuur van Kantar optimaliseren om te voldoen aan veranderende en groeiende zakelijke eisen.

Volgens de overeenkomst heeft Kantar zich tot Kyndryl gewend om de digitale werkomgeving en mogelijkheden voor meer dan 25.000 Kantar-medewerkers in meer dan zestig markten te moderniseren.

Kantar koos Kyndryl voor deze progressieve transformatie vanwege de diepgaande en brede ervaring van Kyndryl in moderniseringsprojecten voor IT-infrastructuur. Kyndryl zal een meer veerkrachtige infrastructuur implementeren die wordt ondersteund door geavanceerde technologieën om Kantar's innovatieagenda te ondersteunen en een goede collega- en klantervaring te bieden door:

Implementatie van innovatieve platforms in het digitale domein van Kantar, inclusief migratie naar de cloud.

Geavanceerde technologielevering voor al zijn infrastructuurdiensten tot volledig voorspellend beheer.

Het creëren van een 'groenblijvende' technische benadering voor producten voor infrastructuurdiensten, waarbij toekomstige technische beperkingen worden vermeden.

Het bevorderen van een samenwerkingscultuur van innovatie, betrokkenheid en partnerschap.

Terug naar nieuws overzicht