Witold Kepinski - 06 januari 2023

Mennold Leijerzapf aangesteld als CEO Vibe Group

Mennold Leijerzapf aangesteld als CEO Vibe Group image

Vibe Group kondigt aan dat Mennold Leijerzapf is benoemd tot CEO. Sinds 1 januari 2023 heeft hij de algemene leiding over de organisatie. Met de aanstelling van Leijerzapf gaat Vibe Group de volgende groeifase in. Founders Bernd van Baars en Daniël Visser nemen afstand van de dagelijkse operatie, maar blijven intensief bij Vibe Group betrokken.

Leijerzapf heeft 25 jaar ervaring in de staffing industry. Sinds 2016 is hij in dienst van Vibe Group. Tot 2021 in de rol van Managing Director Nederland en de laatste anderhalf jaar als CCO. Hij kent de organisatie en de cultuur zeer goed.

Mennold Leijerzapf over zijn aanstelling: "Het is een voorrecht om deze fantastische organisatie naar de volgende groeifase te leiden. Een fase waarin onze ambitieuze en getalenteerde mensen, onze winnende cultuur en onze high end nichestrategie het verschil zullen blijven maken. Ik ben ervan overtuigd dat we een mooie toekomst tegemoet gaan waarin we groeikansen benutten door nieuwe kantoren te openen, verschillende nichemarkten te ontwikkelen en nieuwe diensten te lanceren. ‘There are no limits to what we can achieve, except the limits we accept in our mind.’ Ik kijk ernaar uit om samen de toekomst te creëren."

Bernd van Baars en Daniël Visser, Founders Vibe Group: “Voor ons is de benoeming van Mennold de volgende logische stap in onze ambitie om de absolute leider te zijn in IT staffing & consulting en om de toekomst van IT te creëren. We begonnen in 2011 met zijn tweeën. We zijn nu 12 jaar verder en uitgegroeid tot een multinational met meer dan 390 medewerkers en 1550 IT-consultants. We zien de toekomst van Vibe Group onder leiding van Mennold met vertrouwen tegemoet.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!