Aryaka benoemt Jon Selway als VP Channel Sales EMEA

09-01-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Aryaka benoemt Jon Selway als VP Channel Sales EMEA

Aryaka, speler in volledig beheerde SD-WAN- en Unified SASE-oplossingen, kondigde de bnoeming aaan van Jon Selway als Vice President Channel Sales in Europa, Afrika en het Midden-Oosten (EMEA). In zijn nieuwe rol zal de 15-jarige channel-veteraan het Aryaka Accelerate Global Partner Program in heel EMEA leiden en rapporteren aan Dennis Monner, Chief Commercial Officer bij Aryaka.

Selway komt naar Aryaka na 10 jaar bij Lumen Technologies en zijn voorlopers CenturyLink en Level 3 Communications. Meest recentelijk was Selway Lumen's Wholesale Sales Director in het VK en Ierland, verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van een consistente partnerverkoopstrategie voor de organisatie. Voorheen was hij Wholesale Sales Manager voor Lumen Wholesale en werkte hij samen met partners, waaronder vervoerders, systeemintegrators, datacenters, wederverkopers en agenten in de regio.

Selway heeft een bachelordiploma in geografie en internationale betrekkingen van de Universiteit van Plymouth in Engeland en een masterdiploma in ontwikkelings- en veiligheidsstudies van de Universiteit van Bristol in Engeland.

"Jon Selway brengt een lange staat van dienst van succes met zich mee door samen te werken met strategische partners in het Verenigd Koninkrijk en Ierland in zijn rol bij Aryaka", aldus Dennis Monner. "Hij is een bewezen leider in channel sales en een ideale keuze om het nieuwe Aryaka Accelerate Global Partner Program in EMEA vooruit te helpen."

Het Aryaka Accelerate Global Partner Program , gelanceerd in januari 2022, verenigt de door partners geleide go-to-market-strategie van het bedrijf in één alomvattend programma voor alle soorten kanaalpartners wereldwijd. Het nieuwe programma stelt partners in staat gebruik te maken van een grotere omzetkans die mogelijk wordt gemaakt door Aryaka's nieuwe alles-in-één SD-WAN en Secure Access Service Edge (SASE)-oplossingen, die zijn verpakt en geprijsd om gemakkelijk te verkopen en gemakkelijk te consumeren te zijn door bedrijven van elke omvang.

"Ik ben verheugd om deel uit te maken van het wereldwijde kanaalteam van Aryaka en sta te popelen om de toekomst van netwerken te introduceren bij de partners in EMEA", aldus Selway. “Aryaka verandert echt de manier waarop bedrijven veilige netwerken benaderen en bereiken met zijn volledig beheerde SD-WAN en uniforme SASE-oplossingen. Aryaka stelt partners in staat om hun zakelijke klanten ongeëvenaarde netwerkflexibiliteit, eenvoud, veiligheid en betrouwbaarheid te bieden.”

Terug naar nieuws overzicht
Security