Wouter Hoeffnagel - 09 januari 2023

Infinigate benoemt Kris Van den Bergh tot Senior Managing Director Benelux  

Infinigate benoemt Kris Van den Bergh tot Senior Managing Director Benelux   image

Value Add distributeur Infinigate stelt Kris Van den Bergh (foto) aan als Senior Managing Director Benelux. Hij vervult daarnaast de rol van Managing Director Belgium. Van den Bergh beschikt over een lange staat van dienst binnen de cybersecurity in EMEA, waar hij zowel binnen distributie als aan de kant van de vendor heeft gewerkt in diverse functies.

Infinigate groeit sterk door overnames en stelt zichzelf als doel dé Europese nummer één distributeur te worden in cybersecurity, networksecurity en cloudsecurity. "De Benelux is een zeer belangrijke groeiregio voor Infinigate. Na de overname van Nuvias en Deltalink hebben we een aanzienlijke voetafdruk en groeimogelijkheden in de regio en zijn we nu hard aan het werk om de juridische entiteiten te integreren in één Infinigate. Om de integratie en groei in de regio te beheren en te stimuleren, ben ik er trots op dat Kris ons team komt versterken. Hij heeft een enorme ervaring en competentie op het gebied van cybersecurity en het bouwen van succesvolle kanaalecosystemen”, zegt Thomas Hagelid, VP Benelux & Nordics bij Infinigate.

“Ons streven is om met het vernieuwde Infinigate jaarlijks boven gemiddeld te groeien door zowel bestaande als nieuwe klanten op een gecoördineerde manier te benaderen. Met de komst van Kris en zijn kennis van zowel ons vendor portfolio als onze klanten, zetten we alvast een belangrijke stap in die richting”, verklaarde Klaus Schlichtherle, CEO van Infinigate Group.

Integratie van Nuvias, Deltalink en Infinigate

Een vlotte integratie van Nuvias, Deltalink en Infinigate is de sleutel tot succes. “Mijn eerste indrukken van het team zijn goed. Een groep bekwame mensen die ons in staat zal stellen veel nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden te creëren binnen de Benelux. Ik heb er alle vertrouwen in met dit team onze groei ambities te gaan realiseren”, aldus Kris Van den Bergh.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!