4NG neemt online bureau Nexwork over

11-01-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

4NG neemt online bureau Nexwork over

Online bureau Nexwork, gevestigd in Maastricht, wordt onderdeel van fullservice digitale bureaugroep 4NG. Het Maastrichtse bureau biedt dienstverlening op het gebied van strategie, online marketing, design en development. Dit sluit aan op de dienstverlening van 4NG, die met verschillende expertises voor klanten digitale klantreizen vormgeeft.

Nexwork is met name actief in de Euregio. Dit past bij de groeistrategie van 4NG, omdat zij met deze overname landelijke dekking realiseren en de focus leggen op België en Duitsland. Het online bureau bestaat uit achttien professionals, waarmee 4NG in totaal nu ruim 400 medewerkers telt. Nexwork blijft opereren vanuit de huidige naam en vanaf de huidige locatie.

'Cultuur en werkwijze sluiten goed aan'

Ton Renes, oprichter van 4NG: “We zijn trots dat we Nexwork aan onze bureaugroep mogen toevoegen. De cultuur en de werkwijze van Nexwork sluiten goed aan bij 4NG. Het bureau heeft mooie klanten, doet gave projecten en bovenal passen de medewerkers goed bij onze groep. Zij kenmerken zich als strategisch, doordacht en eigenwijs. Daarbij spreekt het ondernemerschap van Jurgen en Remco, de twee oprichters, ons aan. Vandaar dat zij ook aandeelhouder zijn geworden van 4NG. Door de toevoeging van Nexwork aan 4NG, kunnen we klanten nog beter bedienen met meer mankracht, kennis en expertise in een nog groter aantal regio’s.”

Jurgen Tichelman, Managing Partner van Nexwork: “Door ons aan te sluiten bij 4NG, kunnen we met het bureau de volgende stap zetten. We krijgen toegang tot een groot aantal expertises, waardoor we de huidige klanten van Nexwork van een nog bredere dienstverlening kunnen voorzien. Daarnaast kunnen we op bredere schaal talent aantrekken, waardoor we verder kunnen bouwen aan ons team.”

Remco Heijnen, co-owner van Nexwork, vult aan: “Ook zetten we natuurlijk graag onze kennis in om klanten vanuit de groep te helpen. Deze stap is de springplank voor Nexwork om de groeiambities te verwezenlijken. Het vergroot onze commerciële slagkracht. We kijken enorm uit naar de nieuwe kansen die dit ons team en de bureaugroep zal brengen.”

Onderdeel van Conclusion

De bedrijvengroep van 4NG is sinds 2021 onderdeel van het ecosysteem van Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion. Bert Jan de Jongh, Directeur Business Transformation bij Conclusion: “Het dienstaanbod van Conclusion dekt het hele spectrum van het IT- en datafundament, van organisaties tot front-end development en een optimale UX. Het is mooi om te zien dat 4NG met de toevoeging van Nexwork nu in heel Nederland aanwezig is en we zijn verheugd dat heel Conclusion haar klanten in de voor ons strategische Euregio met de komst van Nexwork nog beter kan bedienen. Nexwork is een succesvol bureau met een eigen karakter en mooie klanten, dat helemaal aansluit bij het DNA van Conclusion.”

V.l.n.r. op de foto: Jurgen Tichelman, Bert Jan de Jongh, Remco Heijnen, Bas van Berkum, Michiel Kroeks, Ton Renes en Milou Saraber

Terug naar nieuws overzicht