Brian Humphries stopt als CEO van Cognizant

Brian Humphries

13-01-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Brian Humphries stopt als CEO van Cognizant

Brian Humphries stop als CEO van de wereldwijde IT-dienstverlener Cognizant. Dit meldt hij op LinkedIn. Hij wordt opgevolgd door Ravi Kumar die eerder bij Infosys werkte.

Humphries: "Vandaag werd aangekondigd dat ik mijn rol als Chief Executive Officer van Cognizant neerleg. Ik kwam vier jaar geleden bij het bedrijf om Cognizant te herpositioneren en om te vormen tot een toonaangevend bedrijf voor digitale transformatie. Samen met ons leiderschapsteam en onze getalenteerde medewerkers omarmden we snelgroeiende categorieën zoals digitaal, dat nu meer dan 50% van onze omzetmix vertegenwoordigt, en internationale markten. Hierdoor behaalden we in 2021 onze hoogste omzetgroei sinds 2015."

:Ik ben net zo trots op onze voortgang bij het herpositioneren van het merk Cognizant en op de progressieve ESG-agenda die we in 2020 lanceerden. We hebben dit allemaal bereikt terwijl we een cyberaanval doorstonden, een wereldwijde pandemie en de zogenaamde "Grote Berusting". Cognizant is nu klaar voor de volgende groeifase. Ik ben trots op wat we tijdens mijn ambtstermijn als CEO hebben bereikt en ik ben vereerd dat ik het bedrijf heb geleid. Ik wens onze 350.000 medewerkers en onze gewaardeerde klanten en partners het allerbeste."

Terug naar nieuws overzicht