Floris Hulshoff Pol - 13 januari 2023

TD SYNNEX breidt samenwerking AWS uit naar publieke sector in Europa

TD SYNNEX breidt samenwerking AWS uit naar publieke sector in Europa image

TD SYNNEX maakt bekend zijn strategische samenwerkingsverband met Amazon Web Services EMEA SARL (AWS) te hebben uitgebreid met AWS-cloudservices voor de publieke sector in Europa. Partners van TD SYNNEX in het hele Europese gebied van TD SYNNEX hebben nu toegang tot een uitgebreide reeks AWS-cloudservices voor landelijke, regionale en lokale overheden en publieke organisaties in de gezondheidszorg, het onderwijs en andere activiteiten zonder winstoogmerk.

De overeenkomst is een aanvulling op het meerjarige strategische samenwerkingsverband tussen TD SYNNEX en AWS. TD SYNNEX stelde hiervoor speciale lokale sales en technische AWS-teams samen voor elk van zijn landen in Europa, die samenwerken met centrale oplossingsarchitecten en service-experts, en maakte middelen beschikbaar voor marketing- en projectbeheer.

TD SYNNEX ondersteunt partners die hun AWS-aanbod naar de publieke sector willen uitbreiden. Partners krijgen toegang tot speciale programmatic ondersteuning om hun vaardigheden te onderbouwen, evenals eenvoudig te implementeren, kant-en-klare Click2Run-oplossingen op basis van TD SYNNEX’s Cloud Solutions Factory voor AWS. Daarnaast biedt het StreamOne Ion Enterprise-platform van TD SYNNEX een robuuste tool voor partners om het beheer van gebruik en facturering voor AWS-services te vereenvoudigen en te consolideren.

Jason Boxall, Senior Vice President, Advanced Solutions voor Europa bij TD SYNNEX vertelt: “We verheugen ons erop partners te helpen de voordelen van AWS aan eindklanten in de openbare sector te leveren. We streven er altijd naar onze partners te helpen hun bedrijven uit te breiden en verder te ontwikkelen. In combinatie met onze lokale gespecialiseerde kennis gebruiken we de regionale platform-, programma- en oplossingsarchitectuur die ten grondslag ligt aan het huidige succes van onze samenwerking met AWS.”

Franck Welter, directeur Public Sector EMEA Partners, vertelt: “Met de groei van de AWS-bedrijfstak voor de openbare sector in de regio EMEA is de distributie van TD SYNNEX en zijn ecosysteem van partners essentieel voor het succes van onze klanten. We stellen de blijvende focus en inzet van TD SYNNEX voor het partnernetwerk van AWS enorm op prijs en blijven ons gezamenlijk richten op een continue groei.”

Het nieuws over de uitbreiding van de strategische samenwerking met AWS werd onder meer verwelkomd door Roberto Fortura, Sales en Marketing Director bij Converge S.p.A., een TD SYNNEX-partner: “Met de expertise en steun van TD SYNNEX hebben wij onze mogelijkheden met AWS kunnen maximaliseren, in eerste instantie door de status van AWS Select Services Partner te bereiken, en nu dankzij hun hulp bij de complexe aanbestedingen van overheden voor cloudservices, bij de consolidatie van onze services voor systeemintegratie en door een speciaal assortiment voor bedrijven in de openbare sector beschikbaar te maken voor onze klanten.”

“Bovendien kan Converge S.p.A. via het StreamOne-IoN platform van TD SYNNEX onze klanten meerwaarde bieden door beleid voor kostenoptimalisatie, meer controle en verlaging van schaduw-IT. Dankzij onze samenwerking met TD SYNNEX is AWS een strategische leverancier geworden voor Converge S.p.A."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!