Centric behaalt vier Microsoft designations

19-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Centric behaalt vier Microsoft designations

Centric heeft onlangs vier Microsoft-designations behaald, namelijk Data & AI, Digital & App Innovation (Azure), Infrastructure (Azure) en Modern Work. Deze designations zijn onderdeel van het nieuwe Microsoft-partnerprogramma; eerder richtte Microsoft zich binnen het partnerprogramma op specifieke competenties.

Het partnerprogramma is aangepast aan de ontwikkelingen die plaatsvinden rondom digitale transformatie en de journey naar de cloud. Met het behalen van de designations bevestigt Microsoft de kennis en kunde van Centric op deze gebieden.

Joachim Farla, CTO DBS: “Dit laat zien dat wij de intrinsieke motivatie hebben om guiding partner te zijn voor onze klanten. Met de designations kunnen we de businessuitdagingen van klanten aangaan met hoogwaardige technologie en services.”

André Franke, partner & alliance-manager bij Centric: “Centric is al jaren Microsoft-partner en blijft zich bekwamen in Microsoft-technologie. Ook gaan wij mee met de digitale transformatie die Microsoft doormaakt. Hierdoor kunnen wij de kennis die wij in onze eigen transformatie opdoen ook toepassen bij onze klanten.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud