Floris Hulshoff Pol - 19 januari 2023

Jeroen van Oostrum versterkt het partnerteam M&I/Partners

Jeroen van Oostrum versterkt het partnerteam M&I/Partners image

Jan Houben treedt terug als vennoot bij M&I/Partners vanwege het bereiken van de binnen M&I/Partners afgesproken eindleeftijd voor vennoten. Jeroen van Oostrum versterkt het partnerteam. Als vijfde partner van het kantoor gaat Jeroen samen met de vier partners, Patrick van Eekeren, Marco Zoetekouw, Mirjam Verheijen en Enri Leufkens, verder leidinggeven aan M&I/Partners en de ruim honderd professionals die het bureau telt.

Jan Houben treedt terug als vennoot bij M&I/Partners vanwege het bereiken van de binnen M&I/Partners afgesproken eindleeftijd voor vennoten. In 1997 sloot Jan Houben zich aan bij M&I/Partners. Vanaf 2004 was hij partner/vennoot bij M&I/Partners. Zijn focus lag op complexe ICT- en organisatievraagstukken binnen de zorg.

Jan Houben blijft als geassocieerd partner betrokken bij M&I/Partners op het gebied van digitale transformatie, digitaal leiderschap en digitalisering in de zorg. Daarnaast gaat hij zich met zijn eigen coaching- en adviespraktijk richten op het begeleiden, coachen en adviseren van directies, bestuurders, teams en professionals in de publieke sector.

Jeroen van Oostrum komt het partnerteam bij M&I/Partners versterken. Jeroen werkt sinds 2017 bij M&I/Partners. Met zijn ruime kennis van Artificial Intelligence, Business Intelligence en informatiemanagement in de zorg gaat Jeroen de verdere ontwikkeling van de zorgmarkt binnen M&I/Partners leiden.

Jeroen was vanuit M&I/Partners onder meer programmadirecteur digitalisering in de Coronaprogrammaorganisatie GGD GHOR Nederland, interim-hoofd Informatiemanagement Spaarne Gasthuis en was hij betrokken bij het opstellen van een visie op data en business intelligence bij diverse organisaties in de overheid en zorg. Voor M&I/Partners werkte Jeroen bij het Erasmus MC als manager Informatiemanagement waar hij eindverantwoordelijk was voor de afdeling Informatiemanagement.

Jeroen van Oostrum over zijn nieuwe rol als partner bij M&I/Partners: “Samen kom je verder. Impact van digitalisering in de zorg ontstaat daar waar ICT-professionals en zorgprofessionals samenwerken aan oplossingen. M&I/Partners is voor mij het adviesbureau dat dit mogelijk maakt. Door de verbinding van kennis en expertise op het vlak van technologie en informatievoorziening, processen en verandermanagement met daarbij specifieke marktkennis bieden wij dé ondersteuning om daadwerkelijk maatschappelijke impact te realiseren met digitale transformatie. Digitale transformatie zie ik als een van de oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen zoals de arbeidsmarkt, duurzaamheid en preventie. In een team vol enthousiasme en passie, draag ik daar graag mijn steentje aan bij.”

“Om onze medewerkers zich blijvend te laten ontwikkelen, de kwaliteit van onze dienstverlening naar onze klanten te waarborgen en onze organisatie verder te innoveren is een sterk team belangrijk. Wij zijn trots dat Jeroen hieraan een bijdrage gaat leveren en we zo ook de continuïteit in het leiderschap borgen.” voegt Marco Zoetekouw, partner bij M&I/Partners toe.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!