SUSE boekt meer omzet en beperkt verlies

23-01-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SUSE boekt meer omzet en beperkt verlies

SUSE, speler in open source software en gespecialiseerd in Enterprise Linux-besturingssystemen, Enterprise Container Management en Edge-softwareoplossingen, heeft haar resultaten voor het vierde kwartaal bekendgemaakt van boekjaar 2022, dat eindigde op 31 oktober 2022. De omzet steeg met 17 procent tot 653 miljoen dollar over het hele jaar. Het verlies werd teruggedrongen van 207,6 tot 39,65 miljoen dollar.

"Na onze sterke afsluiting van het jaar zijn we volledig gefocust op het leveren van opnieuw een sterke prestatie in FY23, ondersteund door de evolutie van onze go-to-market-benadering", aldus Melissa Di Donato, CEO van SUSE. "Ondanks de uitdagende omgeving geven ons veerkrachtige bedrijfsmodel, constante innovatie en onze groeiende markten ons vertrouwen in onze duurzame groei in de komende jaren."

"We hebben onze verwachtingen voor omzet en winstgevendheid voor FY22 waargemaakt en bleven een sterke cashflow genereren", aldus Andy Myers, CFO van SUSE. "In de huidige macro-economische onzekerheid blijven we ons inzetten voor winstgevende groei en marge-uitbreiding, mogelijk gemaakt door onze gedisciplineerde benadering van investeringen."

Terug naar nieuws overzicht