Lansweeper neemt RankedRight over

24-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Lansweeper neemt RankedRight over

Lansweeper, spleler op het gebied van Technology Asset Intelligence , kondigt vandaag de overname aan van kritieke activa van RankedRight als leverancier van oplossingen voor kwetsbaarheidsbeheer, voor een niet bekendgemaakte overnamebedrag.

De afgelopen jaren heeft Lansweeper kwetsbaarheidsinzichten toegevoegd aan zijn IT Asset Management-platform en biedt het een Cyber Asset Attack Surface Management - oplossing. Deze overname zal de mogelijkheden van Lansweeper vergroten bij het matchen van kwetsbaarheidsgegevens met gegevens over technologische activa om klanten zinvolle inzichten te bieden.

RatedRight is opgericht in 2020 om het groeiende probleem van prioritering van kwetsbaarheden te helpen oplossen. Het platform stelt klanten in staat om hun meest kritieke kwetsbaarheden snel en efficiënt te prioriteren en te verhelpen.

Door de expertise van beide bedrijven te combineren, zal Lansweeper klanten een uitgebreide oplossing voor kwetsbaarheidsbeheer bieden die zowel kosteneffectief als gebruiksvriendelijk is, waardoor ze het steeds veranderende bedreigingslandschap voor kunnen blijven.

Dave Goossens , CEO van Lansweeper, zei: "Deze overname zal onze bestaande mogelijkheden voor beheer van kwetsbaarheden verder versnellen en ons helpen onze klanten de meest uitgebreide beveiligingsinzichten in hun IT-bezit te bieden. Geen enkel bedrijf doet het prioriteren van kwetsbaarheden beter dan Geclassificeerd als Right, dat snel is geworden een van de belangrijkste aspecten van moderne cyberbeveiliging."

Thomas MacKenzie, Chief Executive Officer en mede-oprichter van RatedRight, zei: "De snelle toename van kwetsbaarheden waarmee bedrijven worden geconfronteerd, vormt een grote uitdaging voor beveiligingsteams over de hele wereld. Nu het aantal bekende kwetsbaarheden dit jaar met meer dan 25% is gestegen, is het duidelijk dat dit probleem niet zomaar zal verdwijnen. Bij RatedRight zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen voor kwetsbaarheidsbeheer, en we zijn verheugd dat we onze krachten hebben gebundeld met Lansweeper. Onze expertise op het gebied van kwetsbaarheidsbeheer en asset intelligence zal ons helpen deze uitdagingen op een wereldwijde schaal en bieden bedrijven de tools die ze nodig hebben om hun bedrijf veilig te houden."

Terug naar nieuws overzicht
Security