SLR Group sluit zich aan bij GCN Group als digitale distributeur

Sander Nieuwstraten

26-01-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SLR Group sluit zich aan bij GCN Group als digitale distributeur

SLR Group heeft zich bij GCN Group aangesloten met toegang tot België, Nederland en Luxemburg om de aanwezigheid van de groep in heel Europa te versterken. SLR Group, opgericht door doorgewinterde branche-experts, is een volledig digitale distributeur, waardoor zij als onderdeel van GCN Group een positie op de Benelux-markt krijgen.

“SLR Group is ontstaan uit persoonlijke ervaring en expertise in bedrijven als Tech Data, Arrow ECS en Westcon en is ontstaan door de snelle groeimogelijkheden die beschikbaar zijn in digitale IT-distributie. Het snel groeiende speelveld van nieuwe leveranciers met nieuwe technologie en de bestaande leveranciers die hun portfolio hebben of aan het optimaliseren zijn, zijn de aandachtsgebieden van de SLR Group. Door direct in te spelen op nieuwe technologieën en veranderingen in de branche, heeft SLR Group een revolutie teweeggebracht in de manier om hun bedrijf te laten groeien door lid te worden van GCN Group.” aldus Sander Nieuwstraten (foto), Managing Director & mede-oprichter bij SLR Group.

"Nu de markten opengaan voor meer transformerende bedrijven, zijn we er trots op een digitale benadering en een betrouwbaar bedrijfsmodel te bieden", zegt Angelamaria Bova, Business Development Director bij GCN Group. "Door gebruik te maken van ons unieke bedrijfsmodel en digitale transformatie te stimuleren, kunnen we zorgen voor de juiste strategie om een sterke merkaanwezigheid en betekenisvolle relaties in de Benelux-markt te creëren met de expertise die we in de achtergrond van SLR Group vinden."

Het sterke leiderschapsteam van SLR Group zal samen met de digitale specialisatie van GCN Group een onderscheidende aanpak bieden voor het bereiken van digitale zakelijke doelen en tegelijkertijd een positieve invloed hebben op de distributiemarkt in de Benelux. SLR Group zal zijn softwareoplossingen aanbieden via KATY Platform, het platform met toegevoegde waarde dat wordt aangedreven door GCN Group, en zal profiteren van evoluerende technologieën.

Met de toevoeging van SLR Group samen met Red Dot Distribution in Afrika, bereikt GCN Group vóór 2023 in totaal 49 landen, waarmee het marktleiderschap in Afrika en een sterker wereldwijd bereik bereikt om nieuwe en betere kansen te bieden aan leveranciers en wederverkopers.

Terug naar nieuws overzicht