Circle B en Digital Realty sluiten strategische samenwerking

Enrico de Boer, Director of Sales & Marketing van Digital Realty

30-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Circle B en Digital Realty sluiten strategische samenwerking

Circle B, een specialist in IT-infrastructuuroplossingen, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met Digital Realty, een speler in duurzame datacenteroplossingen.

De samenwerking stelt Circle B in staat om te voldoen aan de groeiende internationale vraag van klanten naar innovatieve en duurzame IT-infrastructuuroplossingen. Digital Realty zet zich in voor initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur. Het beheert actief zijn milieu-impact door middel van innovatie om energie en natuurlijke hulpbronnen te optimaliseren, door groene, klimaatvriendelijke en energie-efficiënte datacenters te creëren. Daarom is het een perfecte locatie om Circle B IT-infrastructuren te hosten.

"Deze nieuwe samenwerking met Digital Realty, bekend om zijn inzet voor klimaatvriendelijke en energie-efficiënte datacenters, stelt ons in staat om geavanceerde technologie en ongeëvenaarde expertise te bieden in de snel veranderende technologiewereld. We kijken ernaar uit om samen te werken met Digital Realty om duurzame IT-infrastructuuroplossingen voor de toekomst te stimuleren", zegt Peter Ludzenieks, directeur van Circle B in Amsterdam, Nederland.

Terwijl duurzaamheid steeds belangrijker wordt voor de meeste ondernemingen en voor ons allemaal, blijft Circle B achter de schermen werken aan nieuwe innovatieve oplossingen en een sterke pijplijn van geavanceerde IT-infrastructuren waarmee haar partners hun concurrentie een stap voor blijven. De eerste implementatie van Circle B, die is geïmplementeerd in het datacenter van Digital Realty in Amsterdam, zal ook worden gefaciliteerd als een onderzoekscentrum om best-in-class technologische oplossingen te ontwikkelen. Later wordt dit uitgebreid met een nieuw OCP (Open Compute Project) Experience Center.

"Deze samenwerking is weer een geweldig voorbeeld van het continu verrijken van ons wereldwijde platform met nieuwe functionaliteit. We kijken uit naar een uitstekende samenwerking met Circle B en het faciliteren van hun snelle groei", aldus Enrico de Boer (foto), Director of Sales & Marketing van Digital Realty in Amsterdam.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter