Witold Kepinski - 31 januari 2023

Pieter Schoehuijs is nieuwe niet-uitvoerend bestuurder bij Centric

Pieter Schoehuijs is nieuwe niet-uitvoerend bestuurder bij Centric image

Pieter Schoehuijs treedt toe tot het niet-uitvoerend bestuur van Centric Holding B.V., naast de in november vorig jaar aangestelde CEO Peter Wakkie en bestuursvoorzitter Willem Meijer.

Pieter heeft in zijn carrière wereldwijd veel ervaring opgedaan op het gebied van technologische transformatieprocessen en maakte deel uit van het management in de rol van CIO bij toonaangevende internationale ondernemingen, zoals Glencore Agriculture, Capgemini en AkzoNobel.

Pieter Schoehuijs: “Ik ben enthousiast over wat Centric de samenleving brengt. Het bedrijf is financieel gezond en heeft een uitstekende reputatie in de markt, gebaseerd op solide dienstverlening. Ik kijk ernaar uit om daaraan te kunnen bijdragen.”

Willem Meijer, bestuursvoorzitter van Centric: “We zijn erg blij met de komst van Pieter in het bestuur. Zijn kennis en ervaring passen bij de nieuwe fase die we als bedrijf ingaan. De komende tijd zullen wij ons richten op het doorontwikkelen van de IT-strategie, innovatie en het verder uitbouwen van ons portfolio.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!