Witold Kepinski - 31 januari 2023

Juniper Networks kondigt Apstra 4.1.2 aan

Juniper Networks kondigt Apstra 4.1.2 aan image

Juniper Networks heeft onlangs Apstra 4.1.2 aangekondigd. Deze vernieuwde versie van Apstra biedt nieuwe mogelijkheden op 4 gebieden: uitgebreide ondersteuning voor verschillende leveranciers en platforms, constante focus op gebruikerservaring, nog eenvoudigere werking op day-2-functionaliteiten en een snellere time to value.

Zo biedt de nieuwe update uitgebreide ondersteuning voor leveranciers en platforms: het maakt niet uit aan welke datacenterplatforms, leveranciers of besturingssystemen (OS's) organisaties de voorkeur geven, Apstra zal hen hoogstwaarschijnlijk ondersteunen met de nieuwste innovaties, investeringsbescherming en vrijheid om te innoveren.

De nieuwe Apstra-release ondersteunt aanvullende platforms en besturingssystemen van Cisco, Arista en Dell. Het integreert ook VMware NSX-T 3.2, waardoor de implementatie van VLAN's wordt geautomatiseerd en configuraties worden gevalideerd. Bovendien ondersteunt Apstra nu bijna alle datacenterplatforms van Juniper, inclusief ACX- en PTX-families.

Lees alle details over Apstra 4.1.2 in de blog van Juniper Networks.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!