Pax8 koopt Microsoft Dynamics Services specialist Bam Boom Cloud

03-02-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pax8 koopt Microsoft Dynamics Services specialist Bam Boom Cloud

Pax8, een marktplaats voor cloud-commerce, heeft aangekondigd dat het Bam Boom Cloud heeft overgenomen, een Microsoft Dynamics 365 Business Central-serviceorganisatie. De overname creëert een nieuwe marktkans voor Managed Service Providers (MSP's) om eenvoudig nieuwe zakelijke diensten toe te voegen door gebruik te maken van de Microsoft Dynamics-expertise van Bam Boom.

"Automatisering van bedrijfsprocessen zit in de lift en de overname van Bam Boom stelt ons in staat om nieuwe, eenvoudige go-to-market-strategieën en -services te creëren voor partners om voort te bouwen op hun Microsoft Dynamics-technologieaanbod", aldus John Street, Chief Executive Officer bij Pax8. "Samen zullen onze mensen, cloudmarktplaats, programma's, diensten en middelen MSP's in staat stellen om te profiteren van de marktkansen met oplossingen voor zakelijke toepassingen en nieuwe inkomstenstromen toe te voegen aan hun organisaties."

Volgens Forrester zullen de zakelijke applicatieservices van Microsoft in 2025 rond 10,3 miljard dollar bedragen. De applicaties zullen een aanzienlijke groei blijven zien, ondersteund door het snelgroeiende services-ecosysteem.

Bam Boom heeft meer dan 135 medewerkers in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, India en Canada, met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van cloudoplossingen. Bam Boom biedt betaalbare, vaste maandelijkse prijzen en technologische oplossingen met een vaste reikwijdte die zijn ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB). Het bedrijf is de Global 2022 Microsoft Partner of the Year, Dynamics 365 Business Central.

"We zijn verheugd dat Bam Boom zich aansluit bij Pax8 om onze technologische oplossingen op te schalen naar het kanaalecosysteem", zegt Vicky Critchley, CEO van Bam Boom. “Bam Boom is gepassioneerd om bedrijven te helpen zo duurzaam mogelijk te zijn en een sterke basis te leggen met betrouwbare, cloudgebaseerde boekhoudoplossingen met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Pax8 stelt ons in staat om ons bereik uit te breiden en meer bedrijven te helpen groeien met zakelijke oplossingen van Microsoft.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud