Bright Alley stapt aan boord bij 4NG van Conclusion

07-02-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Bright Alley stapt aan boord bij 4NG van Conclusion

Bright Alley, expert in maatwerk digitale leeroplossingen, onderdeel geworden van 4NG, de digitale bureaugroep binnen Conclusion. 4NG helpt organisaties op elk gebied van de digitale klantreis en gebruikerservaring. Met experts in didactiek, (game)design, user experience en development, is Bright Alley een perfecte match met 4NG. Bright Alley is sinds 2002 onderdeel van moederbedrijf Conclusion en telt 30 medewerkers.

Eefje Albers, Directeur bij Bright Alley: “Door ons aan te sluiten bij 4NG, ontstaan er veel nieuwe kansen. 4NG zet in al haar oplossingen de klant centraal; Bright Alley zet op haar beurt de medewerker centraal. Onze manieren van denken sluiten naadloos op elkaar aan. 4NG is een groep met kennis op het gebied van UX, UI, development en digitale innovatie, waardoor het voelt als thuiskomen. Ik kijk ernaar uit samen op te trekken bij klantvragen en de kwaliteit van onze oplossingen nog verder te verhogen.”

Oscar van der Horst, Head of People & Operations bij Bright Alley: “We sluiten ons aan bij een netwerk van gelijkgestemden. Zowel qua inhoud, expertise als qua dynamiek is er een match. We delen dezelfde interesses en hebben dezelfde belangen: we willen met een enthousiaste groep mensen zorgen voor een digitale ervaring die motiveert en inspireert.”

Ton Renes, oprichter van 4NG: “Met Bright Alley halen we een nieuwe skillset aan boord: het specialisme digital learning. Bovendien heeft het bureau een mooi klantportfolio in zowel het overheids- als het commerciële domein. Wij kijken continu naar waardevolle partijen die we kunnen toevoegen aan onze groep, waarbij het van belang is dat zij een leidende positie innemen binnen hun domein. Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter, sneller en breder bedienen. We zijn dan ook trots dat Bright Alley vanaf heden onderdeel is van onze groep.”

4NG onderdeel van Conclusion

De bedrijvengroep van 4NG is sinds 2021 onderdeel van het ecosysteem van Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion. Bert Jan de Jongh, Directeur Business Transformation bij Conclusion: “De overstap naar onze digital bureaugroep is een hele mooie en logische, omdat Bright Alley zich zo omringt met gelijkgestemden. Als groep van inmiddels ruim 400 professionals, kunnen we onze Conclusion-klanten nu nog beter voorzien van samenhangende en onderscheidende oplossingen.”

V.l.n.r.:

Bert Jan de Jongh, directeur Business Transformatie Conclusion

Ton Renes, oprichter van 4NG

Eefje Aalbers, directeur Bright Alley

Oscar van der Horst, manager operations Bright Alley

Terug naar nieuws overzicht