TUI BLUE kiest voor HPE Aruba Edge Services Platform

TUI BLUE kiest voor HPE Aruba Edge Services Platform

07-02-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

TUI BLUE kiest voor HPE Aruba Edge Services Platform

 Internationale reisorganisatie TUI BLUE zet het Edge Services Platform (ESP) van Aruba in om digitale transformatie te versnellen. Dankzij dit platform kan TUI BLUE een wereldwijde portefeuille van hotels beheren vanuit het hoofdkantoor in Duitsland. De ESP-architectuur verkort de tijd die nodig is om een nieuw pand op het netwerk aan te sluiten en op elke locatie nieuwe connectiviteitsstandaarden op te zetten.

TUI BLUE is een internationaal merk van hoogwaardige hotels en resorts. Als onderdeel van één van 's werelds grootste bedrijven in de toeristische sector, TUI Group, is het bedrijf van plan de komende jaren uit te breiden van 100 naar 300 locaties. TUI bedient meer dan 27 miljoen klanten en beschikt wereldwijd over 400 hotels en resorts, waarvan er 100 onder de vlag van TUI BLUE varen.

Een veilige infrastructuur met AI-gestuurde automatisering
Aruba Edge Services Platform is een nieuwe generatie, cloud-native architectuur waarmee digitale bedrijfstransformatie kan worden versneld via geautomatiseerd netwerkbeheer, Edge-to-Cloud beveiliging en predictive, AI-aangedreven inzichten. Het kan de netwerkprestaties met wel 40% verbeteren. Problemen met Wi-Fi, LAN, SD-WAN toepassingen zijn automatisch zichtbaar, en worden daardoor tot een minimum beperkt.

De oplossing biedt context, zichtbaarheid en controle over alle domeinen via een cloud-native, uniforme console. De Unified Infrastructure van Aruba vereenvoudigt en verbetert IT-operaties en kan voor beheer en orkestratie on-premises of in de cloud worden ingezet. De geïntegreerde Edge-to-Cloud beveiliging biedt een ingebouwde basis voor Zero Trust en SASE frameworks en voldoet aan de vereisten van een gedecentraliseerd, IoT-gedreven netwerk.

Michael Cares, Group IT Director bij TUI Hotels & Resorts: “Aruba is een expert in de hospitality-wereld, gericht op het leveren van IT-oplossingen voor de industrie. Met Aruba hebben we het beste van twee werelden in huis gehaald: goede technologische oplossingen en hospitality-expertise. Dit is wat Aruba tot een waardevolle partner maakt.”

“We zijn erg blij dat TUI BLUE Aruba Edge Services Platform heeft geselecteerd als beheerplatform voor zijn hotels over de hele wereld”, zegt Dobias van Ingen, CTO EMEA bij Aruba. “Onze ESP-oplossing biedt TUI BLUE de ultieme flexibiliteit - in de cloud, op locatie of as-a-Service. De Unified Infrastructure vereenvoudigt en verbetert IT-operaties, beheerd en georkestreerd in de cloud of on-prem voor gemak en efficiëntie.”

Lees hier de volledige case study: https://www.arubanetworks.com/en-gb/resources/case-studies/tui-blue/.

Terug naar nieuws overzicht