Prianto breidt uit met ForeNova Managed Detection & Response Services

07-02-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Prianto breidt uit met ForeNova Managed Detection & Response Services

Prianto, een value-added software distributeur van IT-producten en diensten, kondigt een distributieovereenkomst aan met ForeNova, de leverancier van Managed Detection & Response Services. Deze 360° service, die incident detectie, analyse, response en aanbevelingen omvat, stelt klanten in staat zich te richten op hun core business.

Prianto zal ForeNova’s beveiligingsoplossingen distribueren in de Benelux regio, waarmee Prianto haar portfolio verder uitbreidt om haar partners en hun klanten in staat te stellen zich beter te verdedigen tegen geavanceerde cyberaanvallen, waaronder Ransomware & APT’s.

"Detectie is key. Gemiddeld duurt het voor een organisatie tussen de 100 en 200 dagen om een hack binnen de infrastructuur te ontdekken.” zegt Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto Benelux. “Met ForeNova kan de detectietijd van een hack teruggebracht worden tot enkele minuten en is hiermee een onmisbare securityoplossing voor elke organisatie. Uniek is dat dit on-premise, in de cloud of als 24x7 Managed Detection & Response Service geleverd kan worden.”

"Het nauw samenwerken met partners is prioriteit en onmisbaar.” zegt Francois Thomassen, Territory Manager Benelux bij ForeNova. Samen met Prianto en haar partners, kunnen we klanten in de Benelux nu een allesomvattende oplossing bieden die volledig integreert met de bestaande IT-beveiligingsinfrastructuur waardoor men beter beschermd is tegen toenemende cyberaanvallen.

Terug naar nieuws overzicht