Mathias Bachsleitner versterkt Infinigate als Executive VP Global Partnerships & Alliances

08-02-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Mathias Bachsleitner versterkt Infinigate als Executive VP Global Partnerships & Alliances

Value-add distributeur van cybersecurity, beveiligde netwerken en beveiligde cloud oplossingen Infinigate benoemt Mathias Bachsleitner tot EVP van Global Partnerships en Alliances. Bachsleitner beschikt over meer dan vijftien jaar ervaring in internationaal, strategisch alliantiebeheer, waaronder recente aanstellingen bij Orange Cyberdefense, SecureLink Group, NTT Security en Integralis.

In zijn rol gaat Bachsleitner de organische groei van Infinigate in EMEA stimuleren door het versterken van zowel strategische vendor partnerships als opkomende vendors evenals het opschalen en vormen van nieuwe allianties. Het is de missie van Bachsleitner om Infinigate's cyberbeveiligingsportfolio aan te vullen met een breed scala aan oplossingen gericht op zowel het MKB als het bedrijfssegment.

Service leveren aan vendor partners

Na zijn organische en acquisitieve groei in het afgelopen jaar bouwt Infinigate zijn aanbod uit. Het wil tegemoet komen aan zijn bredere en meer diverse klantenbestand in het EMEA-gebied. Bachsleitner gaat een centraal team leiden, dat nauw aansluit bij de bestaande regionale teams en toegewijd is aan het leveren van service aan vendor partners. Het team waarborgt hierbij de consistentie van de methodologie en de verspreiding van best practices in heel EMEA.

Julien Antoine, Chief Business Development Officer bij Infinigate, licht toe: "Mathias vervoegt ons op een zeer spannend moment in de ontwikkeling van het bedrijf - een periode van grote uitbreiding en aanzienlijke kansen; hij brengt een schat aan ervaring en knowhow mee om een winnende strategie te ontwerpen voor de verdere ontwikkeling van ons oplossingenportfolio, in samenwerking met bestaande en nieuwe leveranciers. We zijn blij hem aan boord te hebben als onderdeel van ons leiderschapsteam."

Bachsleitner: "Infinigate is uitzonderlijk goed gepositioneerd in een markt die sterk blijft groeien. Ik kijk ernaar uit om samen met een deskundig team sterke, strategische vendor partnerships op te bouwen op basis van vertrouwen en samenwerking, en onze kansen optimaal te benutten voor ons wederzijds succes."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud