Wouter Hoeffnagel - 13 februari 2023

KnowBe4 treedt toe tot Microsoft Intelligent Security Association

KnowBe4 treedt toe tot Microsoft Intelligent Security Association image

KnowBe4, aanbieder van een platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, sluit zich aan bij de Microsoft Intelligent Security Association (MISA). Ook integreert het bedrijf zijn recent geïntroduceerde product SecurityCoach met de security-oplossingen van Microsoft, waaronder Microsoft Azure Active Directory en Microsoft Defender for Cloud Apps.

Met de productintegratie werken de twee organisaties samen om risicovol gedrag te helpen verminderen. SecurityCoach helpt met het ontwikkelen van een sterke security culture binnen een organisatie door gebruikers real-time security coaching te bieden in reactie op riskant online gedrag. Door gebruik te maken van gebeurtenissen die waargenomen worden door de bestaande security stack van een organisatie, kunnen IT- en security professionals korte real-time coaching-campagnes configureren om SecurityTips aan hun gebruikers te tonen.

Menselijke firewall versterken

“Microsoft voegt zich bij ons snelgroeiende partnerecosysteem om de klantenondersteuning te verrijken en de menselijke firewall van hun organisatie te versterken”, zegt Stu Sjouwerman, CEO, KnowBe4. “KnowBe4 is trots op de samenwerking en integratie met Microsoft. SecurityCoach is gericht op real-time security coaching en advies om de cybersecurity-kennis van gebruikers te vergroten en hun bijdrage aan een sterke security culture te versterken. KnowBe4 werkt met Microsoft aan een API-gebaseerde integratie om ons platform te verbinden met marktleidende systemen die IT- en security professionals al gebruiken. Het uitrollen van nieuwe producten wordt zo een eenvoudig en eenduidig proces.”

Phil Montgomery, General Manager Security GTM bij Microsoft: “De Microsoft Intelligent Security Association is uitgegroeid tot een levendig ecosysteem dat bestaat uit de meest betrouwbare en vertrouwde leveranciers van security-oplossingen over de hele wereld. Onze leden, zoals KnowBe4, delen Microsofts inzet voor samenwerking binnen de cybersecurity-gemeenschap zodat klanten dreigingen sneller kunnen voorspellen, detecteren en daarop kunnen reageren.”

KnowBe4 geeft stapsgewijze instructies en aanbevelingen om IT- en security-professionals te helpen met een probleemloos implementatieproces.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!