Floris Hulshoff Pol - 15 februari 2023

delaware verwelkomt Patrick Carmans als partner

delaware verwelkomt Patrick Carmans als partner image

delaware Belux, dienstverlener gespecialiseerd in IT- en management consulting, versterkt zijn senior leadership team. Sinds januari 2023 neemt Patrick Carmans zijn nieuwe rol op als partner. In die rol zal hij bijdragen aan de constante ontwikkeling en stabiele groei van het bedrijf.

Patrick begon zijn carrière bij delaware in september 2018. Hij richtte zich toen op business development in verschillende IT-projecten. Daarnaast heeft hij een actieve rol opgenomen om het delaware-ecosysteem te versterken. Zijn leiderschap en ondernemingszin waren zeer waardevol in het aanleveren van geavanceerde diensten en oplossingen bij klanten. “Ik ben zeer vereerd met mijn nieuwe rol als partner”, zegt Patrick. “Het voelt echt als een erkenning van mijn bijdrage en toewijding aan het bedrijf.”

Met 25 jaar ervaring in IT en management is Patrick een toonaangevend expert in de sector. Hij was adviseur voor IT-departementen van heel wat bedrijven en bouwde een ruime expertise op rond digitale transformatie, kostenbeheer en outsourcing. Hij leidde verschillende grote ERP- en IT-transformaties. Patricks ervaring in management zorgt ervoor dat hij moeiteloos IT en business op elkaar afstemt. Zo maakt hij het verschil voor zijn klanten en dat is één van de belangrijkste kenmerken van de strategie van delaware.

Als partner zal Patrick een essentiële rol spelen in de uitbreiding van de activiteiten van delaware in de regio Limburg. Bovenop het ontwikkelen en onderhouden van relaties met klanten en businesspartners zal Patrick zich ook toeleggen op het versterken van de banden met universiteiten, om zo potentieel talent aan te trekken.

Constante groei

Patricks promotie tot partner past binnen de voortdurende ontwikkeling en groei van delaware in de voorbije twintig jaar. Vandaag telt delaware meer dan 3.500 medewerkers, verspreid over negenentwintig regionale kantoren in vijftien landen.

“Patricks vaardigheden in het leiden van digitale transformaties, zijn uitgebreide expertise en zijn ervaring in de sector zijn een grote meerwaarde voor het partnerschap”, zegt Jan De Bock, Managing Director van delaware Belux. “We kijken uit naar de samenwerking met Patrick om delaware verder op een duurzame manier te laten groeien door samen met onze klanten successen te realiseren.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!