Floris Hulshoff Pol - 17 februari 2023

WEKA lanceert nieuw wereldwijd channel programma

WEKA lanceert nieuw wereldwijd channel programma image

WekaIO (WEKA), de aanbieder van dataplatforms voor prestatie-intensieve workloads, heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe wereldwijde kanaalpartnerprogramma, WEKA X , waarmee het zijn toewijding aan een kanaalgestuurde partner hernieuwt -eerste verkoopstrategie. Het nieuwe programma biedt value-added resellers (VAR's), systeemintegrators (SI's) en managed service providers (MSP's) een uitgebreide toolkit met training, certificeringen, exclusieve prijzen en stimulansen om de registratie van deals te stroomlijnen en hen te helpen een winstgevend bedrijf op te bouwen met WEKA.

Kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), high-performance computing (HPC) en andere prestatie-intensieve workloads veranderen de manier waarop organisaties hun gegevens opslaan, beheren, verwerken en analyseren; tegelijkertijd versnelt de acceptatie van de cloud wereldwijd. Deze technologieën van de volgende generatie zetten traditionele data-architecturen onder druk, waardoor de behoefte aan aanzienlijk hogere prestaties, extreme schaalbaarheid, betere dataportabiliteit en een eenvoudigere, duurzamere benadering van databeheer toeneemt. Het WEKA® Data Platform is speciaal gebouwd om te voldoen aan de prestatie- en schaaleisen van prestatie-intensieve workloads in de cloud, aan de edge, on-premises en in hybride cloudomgevingen.

“De markt heeft een omslagpunt bereikt. Organisaties willen technologieën van de volgende generatie, zoals AI en ML, gebruiken om voorheen onoverkomelijke uitdagingen op te lossen en cruciale doorbraken in onderzoek en ontdekking te bereiken. Ze realiseren zich al snel dat hun verouderde data-architecturen hen tegenhouden”, zegt Jonathan Martin, president bij WEKA. “Dit leidt tot een volledige heroverweging en vervanging van de enterprise datastack zoals we die kennen, wat een belangrijke kans biedt voor het kanaal. WEKA is de x-factor die ze nodig hebben om ervan te profiteren.”

Lees alle details hier.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!