Witold Kepinski - 27 februari 2023

Wilco van Bezooijen wordt CCO van De Circular IT Group Holding

Wilco van Bezooijen wordt CCO van De Circular IT Group Holding image

Wilco van Bezooijen verlaat Xerox wordt CCO van De Circular IT Group Holding. Dit meldt hiij op LinkedIn. Wouter Dijk is door het vertrek van Wilco van Bezooijen per 1 maart ad interim de functie van General Manager bij Xerox Nederland en dochterbedrijf Veenman.

Van Bezooijen melt: "Na een geweldige reis die 10 jaar duurde, is het tijd om een nieuwe bestemming aan te doen en zal ik per 28 februari Xerox en Veenman gaan verlaten… Ik heb geweldige ervaringen opgedaan en dito mensen leren kennen. We hebben als team mooie successen weten te boeken en ondanks alle tegenwind in de laatste jaren door Covid en de wereldwijde supply chain crisis, die ook ons als bedrijf issues gaf, hebben we super resultaten geboekt waarbij we in 2022 zelfs als beste operating company van de gehele Xerox Group in EMEA zijn uitgeroepen. Niets dan lof en dank voor het Nederlandse Xerox/Veenman team, grote klasse!

En dan de nieuwe bestemming… Het doet mij ontzettend veel genoegen en ik ben er trots op om per 1 maart te worden aangesteld als Chief Commercial Officer binnen De Circular IT Group Holding Circular IT Group.

De Circular IT Group is opgericht in 2022 door een combinatie van twee Nederlandse organisaties: Maxicom IT Group en Aliter Networks. Later zijn NEG Group, IRENT, TellusRem, CTG Circular en emXcore hieraan toegevoegd. De groep biedt circulaire IT-oplossingen, gericht op het verlengen van de levensduur van IT-assets en daarmee het minimaliseren van de negatieve impact van de IT-waardeketen op het milieu en het kritieke grondstoffenverbruik. De groep biedt diensten zoals de verwijdering en vernietiging van afgedankte IT-activa, beveiligde gegevensverwijdering, reparatie, refurbishen, distributie, installatie en wederverkoop van kort gebruikte IT-apparatuur.

De groep bedient meer dan 10.000 B2B klanten wereldwijd en biedt een volledig IT-hardware producten portfolio aan van IT-infrastructuur tot werkplek en mobiliteitsapparatuur. De groep heeft momenteel kantoren en magazijnen in Zoetermeer, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Nieuwegein, Allerod (Denemarken), Mechelen (België) en Singapore en telt ca. 240 FTE. Ik kijk er ontzettend naar uit om de ambitieuze groeiplannen van de groep te helpen verwezenlijken."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!