Wouter Hoeffnagel - 03 maart 2023

Check Point Software versterkt managementteam

Check Point Software versterkt managementteam image

Check Point Software wijzigt zijn managementteam. Nataly Kremer versterkt het team als Chief Product Officer en Hoofd R&D, terwijl dr. Dorit Dor is benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). Rupal Hollenbeck is gepromoveerd tot President van Check Point.

Kremer brengt uitgebreide R&D en managementervaring mee naar Check Point. Ze gaat bij het bedrijf aan de slag na 12 jaar bij AT&T, waar ze de Software en Delivery organisatie leidde en de General Manager was van AT&T's R&D centrum in Israël. Als de nieuwe Chief Product Officer en Head of R&D houdt Nataly toezicht op alle product- en technologie-eenheden en haar vaardigheid in het leveren van netwerk-, beveiligings- en cloud-technologieën voor grote ondernemingen gebruiken om aan de behoeften van organisaties te voldoen.

Dr. Dor aan de slag als CTO

Dr. Dor, een ervaren vrouw in de cyberbeveiligingsindustrie, speelt al meer dan 27 jaar lang een belangrijke rol bij het uitbouwen van Check Point. Als CTO blijft Dor de speerpunt vormen van Check Point's groei-initiatieven.

Hollenbeck is een expert op vlak van technologie met 28 jaar ervaring in grote bedrijven. Zij is gepromoveerd tot President van Check Point. Als Chief Commercial Officer (CCO) is Rupal integraal betrokken geweest bij het uitzetten van de strategie en het actieplan om versnelde groei te bereiken. Zij blijft verantwoordelijk voor de go-to-market activiteiten, met een focus op het leveren van een optimale beveiligingservaring aan organisaties wereldwijd.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!