Redactie - 03 maart 2023

Paul van Staveren wordt CCO bij Wortell

Paul van Staveren wordt CCO bij Wortell image

De directie van Wortell maakt bekend dat Paul van Staveren is benoemd tot Commercieel directeur (CCO). Met ingang van 1 maart zal hij de commerciële taken van Danny Burlage (CEO) overnemen zodat hij zich meer kan focussen op de algehele besturing van Wortell.

Paul van Staveren: “Ik ben gek op technologie en vooral wat je er mee kan! Wat mij aanspreekt in Wortell is de ambitie die zij heeft om mensen in hun kracht te zetten met behulp van technologie. Wortell investeert slim in groei van waarde voor haar klanten.”

Paul van Staveren was de afgelopen jaren werkzaam bij Conscia als Director Sales & Marketing. Daarvoor was hij jarenlang actief in diverse functies bij KPN. Van Staveren neemt hiermee 25 jaar commerciële ervaring mee in de IT-dienstverlening.

De volgende stap

De nieuwe CCO neemt tevens kennis en kunde mee op gebied van het leveren van waarde voor de klant. Het redeneren vanuit de klant en haar uitdagingen zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kerndienstverlening is hierbij altijd zijn uitgangspunt. Alles bij elkaar genomen is het voor hem een logische volgende stap om nu de CCO-rol in het trotse, energieke, dynamische en ambitieuze Wortell op te pakken.

Danny Burlage: “Paul complementeert het Wortell directieteam. Wij zijn blij met de kennis en ervaring die Paul meebrengt in onze organisatie.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!