Floris Hulshoff Pol - 08 maart 2023

Commvault reikt de 2022 Belgium Partner Awards uit

Commvault reikt de 2022 Belgium Partner Awards uit image

Commvault, wereldwijd leider in intelligente datadiensten voor on premise-, cloud- en SaaS-omgevingen, heeft recent de 2022 Belgium Partner Awards uitgereikt aan zijn partners in België. De awards werden aan de hand van vijf categorieën uitgereikt aan de partners die de meest vooruitstrevende resultaten hebben behaald of op een andere manier een buitengewone positieve impact hebben gerealiseerd.

Pieter Jan van Steen, Country Sales Lead Belux bij Commvault: “Commvault is zich ervan bewust dat wij het met onze geweldige partners enorm getroffen hebben. Om hun fantastische werk en onze samenwerking nog eens extra in het zonnetje te zetten, hebben we deze awards uitgereikt. “

Inetum Realdolmen ontving de award in de categorie “Fastest growing partner of the year”. “Inetum Realdolmen behaalde eerder al de hoogste partnerstatus van Market Builder. Dit heeft hen er niet van weerhouden om de samenwerking met Commvault dit jaar naar weer een nieuw hoogtepunt te brengen.“, aldus Van Steen.

Cegeka werd benoemd tot de ”Service Provider of the Year“. Van Steen: “De groei van de installed base bij Cegeka was dit jaar prijswaardig en de samenwerking met het team erg prettig. Daarbij hebben ze dit jaar laten zien dat ze een enorme hoeveelheid kennis in huis hebben waar iedereen van heeft kunnen profiteren.”

Renaat Dumon van Proximus werd uitgeroepen tot de Belgium Promoter of the year 2022. Van Steen: “Dit is een persoonlijke award, en alhoewel onze samenwerking met Proximus in het algemeen ook uitstekend is, heeft Dumon deze award persoonlijk verdiend. Hij heeft een winnende mentaliteit en het vermogen getoond om Commvault steeds beter te positioneren.”

Arrow Belux won de award voor de “Distributor of the Year 2022”. Volgens Van Steen beschouwt Commvault het Arrow Belux team als een verlengstuk van het eigen team. “Van marketing tot sales en algemene hulp en ondersteuning, Arrow Belux heeft Commvault op werkelijk ieder vlak verder geholpen. Ze hebben deze award meer dan verdiend.”, vertelt Van Steen.

Hitachi Vantara nam de award voor de “Alliance partner of 2022” categorie in ontvangst. “Onze samenwerking met Hitachi gaat ver terug. Het is dan ook geen verrassing dat wij dit jaar opnieuw meerdere mooie projecten op verschillende niveaus hebben gerealiseerd”, concludeert Van Steen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!