Floris Hulshoff Pol - 08 maart 2023

Intel Agilex 7 FPGA's met F-Tile zijn beschikbaar

Intel Agilex 7 FPGA's met F-Tile zijn beschikbaar image

Intel heeft Intel Agilex 7 FPGA's met F-Tile gelanceerd, uitgerust met de snelste field-programmable gate array (FPGA) transceivers op de markt. De FPGA’s zijn ontworpen om klanten te helpen uitdagingen aan te gaan in de meest bandbreedte-intensieve gebieden van de datacentrische wereld, waaronder datacenters en hogesnelheidsnetwerken, aldus Intel.

De nieuwe F-Tile Agilex 7 FPGA's van Intel zijn ontwikkeld met het oog op embedded, netwerk- en cloudklanten en leveren flexibele hardwareoplossingen met toonaangevende transceiverprestaties, tot 116 gigabit per seconde (Gbps) en gehard 400 gigabit Ethernet (GbE) intellectueel eigendom (IP).

"Intels Agilex 7 met F-Tile zit vol met transceivers die meer flexibiliteit, bandbreedte en datasnelheid leveren dan welke andere FPGA dan ook die momenteel op de markt is. Samen met de productie van Intel en de veerkracht van onze supply chain leveren we meerdere toonaangevende producten en mogelijkheden die onze klanten en de industrie nodig hebben om een breed scala aan kritische bedrijfsbehoeften aan te pakken.” - Shannon Poulin, vicepresident en algemeen directeur van de Programmable Solutions Group van Intel.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!