Arrow Snow IT staat in het teken van ChatGPT en AI

Marc Verhoeven en Jeroen de Kam, marketing team Arrow Nederland

16-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Arrow Snow IT staat in het teken van ChatGPT en AI

Arrow Nederland organiseert op dinsdag 4 en woensdag 5 april voor de 3e keer op rij Arrow Snow IT. Dit jaar staat Snow IT in het teken van ChatGPT en de toepassingen van kunstmatige intelligentie. De wereld van IT verandert razendsnel en de opmars van zelfdenkende platformen groeit snel.

ChatGPT is daar zo’n voorbeeld van. Het als een database programma opgezette tool is de laatste tijd niet uit de pers weg te denken. Maar wat is de impact als programma’s als ChatGPT ineens foutieve of zelfs sturende antwoorden gaat geven? En als deze antwoorden ook nog eens gecombineerd worden met door robot gestuurde kunstmatige intelligentie dan zou deze technologie ineens bijzondere dingen kunnen gaan doen.

Tijdens Snow IT spreekt Jarno Duursma in 2 keynotes over deze technologieën. Daarnaast is er een goedgevuld breakprogramma met 4 verschillende thema’s

Met het thema “Stay Secure” gaat Snow IT dieper in op de manier van hedendaagse security in combinatie met de modernste technieken.  Thema’s als Work Remote & Sustainable Datacenters lijken vanzelfsprekend maar geven de deelnemers een goede inkijk in de mogelijkheden van vandaag en die van morgen.

Tijdens de Unlock the Cloud break-out sessies, is het bekende de grote onbekende. Ontdek de allernieuwste mogelijkheden in de Cloud van onder andere Microsoft, IBM, Oracle en natuurlijk ArrowSphere.

“We trekken echt alles weer uit de kast om van deze 3e editie een succes te maken. Na afloop van de sessies gaat de piste open voor de ski/snowboard fanatiekelingen eventueel met les. En sta ik achter de bar in het Apre Ski Cafe voor de netwerkborrel” Aldus Marc Verhoeven, marketingmanager Arrow Nederland.

BBQ Diner

De dag wordt afgelopen met een walking BBQ dinner en voor iedere bezoeker ligt er zoals ieder jaar een leuke verrassing klaar om mee huiswaarts te keren.

Inschrijven

Schrijf je in voor dinsdag 4 en/of woensdag 5 april (beide dagen identiek programma) via www.snow-it.nl

Terug naar nieuws overzicht
Software