Floris Hulshoff Pol - 17 maart 2023

Stichting Ambulance Wens ontvangt donatie tijdens Dutch IT Channel Awards

Stichting Ambulance Wens ontvangt donatie tijdens Dutch IT Channel Awards image

De Stichting Ambulance Wens heeft een donatie van 18.000 euro ontvangen tijdens de Dutch IT Channel Awards 2022 die op 16 maart 2023 zijn uitgereikt in Studio21 in Hilversum. De donatie is mede mogelijk gemaakt door Ingram Micro, Pure Storage, SoftwareONE Nederland, Arrow Nederland en Dutch IT Channel. De organisatie van de Dutch IT Channel Awards bedankt namens Managing Director Frans Vertregt alle betrokken donateurs.

Stichting Ambulance Wens vervult sinds 2007 de laatste wens van niet meer mobiele patiënten die niet lang meer te leven hebben. Dat gebeurt met acht speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en met de hulp van 270 medisch geschoolde vrijwilligers. In 15 jaar tijd werden er in totaal ongeveer 19.100 wensen vervuld. Die zijn voor de betrokken patiënten en hun omgeving vaak van onschatbare waarde.

Donaties belangrijk

Donaties en andere vormen van hulp zijn heel belangrijk voor Stichting Ambulance Wens. Directeur Kees Veldboer jr. legde dat eerder al aan Dutch IT Channel uit: “Wij betalen de hele wens, ook als iemand bijvoorbeeld nog naar Oostenrijk wil. De ambulances zijn een grote kostenpost. Die rijden allemaal zo’n 100.000 kilometer per jaar. Benzine is duur, zeker nu. Jaarlijks hebben we zo’n 800.000 tot 900.000 euro nodig om het vervullen van de wensen te kunnen betalen. En daar komt de aanschaf van nieuwe ambulances, wat elke vijf jaar nodig is, nog bij.”

Wilt u een donatie doen of meer informatie? Neem dan contact op met Dutch IT Channel partner manager Monique Vreeswijk: 06-28117617 of m.vreeswijk@dutchitchannel.nl.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!