11 september 2024

ALSO is leading the way into a 4C-able future

ALSO neemt graag het voortouw om samen met haar partners de toekomst van de Cloud vorm te geven. Met onze gezamenlijke expertise en innovatieve oplossingen, richten we ons op het creëren van een toekomst waarin de kracht van de Cloud centraal staat. Deze toekomst is gebouwd op vier pijlers, de 4 C's: Cloud, Copilot & AI, Cybersecurity en Compliance. Door deze pijlers te integreren, navigeren wij samen door de complexe digitale landschappen van morgen, met een scherp oog op nieuwe kansen en uitdagingen.

ALSO is leading the way into a 4C-able future image

Samenwerking als sleutel tot succes

Bij ALSO geloven we dat samenwerking de sleutel is tot succes in deze snel veranderende wereld. Wij stimuleren onze partners om niet alleen mee te denken, maar ook actief bij te dragen aan het schrijven van het Cloud-verhaal. Door te focussen op de 4 C's verzekeren we ons ervan dat we niet alleen voorop blijven lopen, maar ook samenbouwen aan een toekomst die veilig, compliant en technologisch vooruitstrevend is. In deze gezamenlijke reis zijn we meer dan alleen partners; we zijn pioniers van de digitale toekomst.

De 4C's: De bouwstenen van onze toekomst

1. The Road to Cloud

De Cloud vormt de kern van digitale transformatie en biedt een fundamentele basis voor innovatie, efficiëntie en schaalbaarheid. Binnen de ALSO Cloud Commander-serie, een podcast serie die te beluisteren is via de bekende podcast kanalen, hebben we partners ondersteund bij het navigeren door de vele mogelijkheden van de Cloud, zoals het optimaal benutten van Microsoft Incentives en Coop. We hebben benadrukt hoe belangrijk het is om het Microsoft Partner Center effectief te gebruiken om klanttevredenheid te verbeteren, meer incentives te verdienen en competenties te behalen die extra voordelen opleveren. Het verkennen van deze mogelijkheden is essentieel om competitief te blijven in een steeds evoluerende markt.

2. The Road to Copilot & AI

De integratie van Copilot-oplossingen en AI-technologieën is een belangrijke stap in het vormgeven van de digitale toekomst. In onze eerste sessie van de ALSO Cloud Commander-serie hebben we duidelijkheid gebracht in de diverse Copilot-oplossingen die beschikbaar zijn en onze partners geholpen te begrijpen hoe zij hun Copilot-strategie kunnen optimaliseren. Met een breed scala aan mogelijkheden is het essentieel voor partners om te weten waar te beginnen en hoe deze technologieën het beste kunnen worden ingezet voor hun specifieke behoeften.

3. The Road to Cybersecurity

Cybersecurity is een steeds belangrijker thema in een wereld waar digitale dreigingen voortdurend evolueren. In de derde aflevering van onze serie lag de focus op Microsoft's Zero Trust-aanpak, een proactieve benadering die maximale beveiliging biedt door elke toegangspunt te controleren, ongeacht locatie of gebruiker. Door partners te begeleiden in het begrijpen en implementeren van deze benadering, stellen we hen in staat om hun digitale transformatie met vertrouwen voort te zetten en hun bedrijfsdata te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

4. The Road to Compliance

Compliance is niet langer een puur juridische kwestie; het is een integrale component van het bedrijfsbeheer. In de vierde aflevering van onze serie hebben we de legal PLUS Tech approach besproken, een cruciale benadering gezien de complexiteit van regelgevingen zoals NIS2. Deze wetgeving gaat veel verder dan IT-beheer; het vereist een holistische aanpak die zowel overheden als bedrijven raakt. We hebben uitgelegd voor wie NIS2 bedoeld is en welke stappen noodzakelijk zijn om compliant te zijn. Onze aanpak helpt bedrijven niet alleen om aan wettelijke vereisten te voldoen, maar versterkt ook de algehele bedrijfsveiligheid.

ALSO Cloud Commander-serie

Onze ALSO Cloud Commander-serie biedt partners de kennis en tools die nodig zijn om zich te oriënteren binnen de 4 C's. De serie is beschikbaar via bekende podcastkanalen en LinkedIn, zodat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Deze educatieve reeks biedt onze partners de inzichten die nodig zijn om te innoveren en te groeien in een snel veranderende digitale wereld.

ALSO Cloud Summit 2024

Op 16 oktober organiseren wij de ALSO Cloud Summit 2024, een evenement waar we dieper ingaan op de besproken onderwerpen en toekomstige ontwikkelingen. Dit biedt een unieke kans om meer te leren over de 4 C's en te netwerken met andere pioniers in de digitale transformatie. Schrijf je nu in om deel te nemen aan deze inspirerende en leerzame sessie.

Met de 4 C's als leidraad leidt ALSO haar partners naar een toekomst die cloud-enabled, AI-driven, beveiligd en compliant is. Samen vormen we een team van pioniers dat zich inzet voor een technologisch geavanceerde, veilige en innovatieve toekomst. Wij nodigen al onze partners uit om met ons mee te gaan op deze gezamenlijke reis naar een 4C-able toekomst.

Meer informatie over de ALSO Cloud Summit 2024 is hier beschikbaar.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!