Over Dutch IT Cloud Project 2020

Steeds meer organisaties- bedrijven, overheden en non-profit organisaties verplaatsen hun IT activiteiten naar de cloud. De IT-infrastructuur en beheeractiviteiten veranderen door de acceptatie van innovatieve technologieën zoals Cloud, Edge Computing, IoT, Containers, DevOps en AI. Dat vraagt ook om een nieuwe manier van managen en werken. Grondige kennis over dit onderwerp is voor bedrijven noodzakelijk om bij te blijven of zelfs voorop te lopen. Daarom wordt in opdracht van initiatiefnemer Dutch IT Channel door Smart Profile een interessant trendonderzoek over het gebruik van clouddiensten bij overheidsinstellingen, in de groot zakelijke markt en bij MKB+ bedrijven uitgevoerd. Dit onderzoek wordt op 23 juni tijdens het Dutch IT Cloud Event gepresenteerd.

Communicatie online en in print

In de periode februari – juni 2020 wordt zowel online als in print veel aandacht besteed aan het project Dutch IT Cloud en er zullen in die periode interviews en kennisartikelen met bedrijven en organisaties over dit onderwerp worden gepubliceerd op de speciale sectie op de websites van Dutch IT-channel en Executive-People. Biedt u cloudoplossingen of cloudinitiatieven aan dan kunt u dit rechtstreeks bij de doelgroep onder de aandacht brengen middels een interview, dat door één van onze ervaren redacteurs wordt afgenomen. Het onderzoek en de interviews worden gebundeld en gepubliceerd in de printuitgave van Dutch IT-channel die op 9 april 2020 verschijnt.

Dutch IT Cloud Survey

De survey gaat over de stand van zaken rond het gebruik van verschillende cloud business toepassingen door IT-beslissers en biedt een uitgebreide marktanalyse en een eindgebruikers­analyse uitgevoerd op basis van de marktintelligentie van Smart Profile, die dit continu in kaart brengt en actualiseert. Zo wordt het cloudgebruik in diverse branches onderzocht zoals financial services, onderwijs, zorg, energie, overheid en industrie. Het onderzoek schets een actueel beeld van de Nederlandse cloudmarkt en wordt op 9 april tijdens het Dutch IT Cloud Event gepresenteerd.

Topics Dutch IT Cloud Project

  • Multi Cloud (private, public & hybrid cloud)
  • Cloud (Data) Management
  • Cloud Security (Data, Privacy, Identy Management)
  • Containers / Containerization
  • Datacenter, Software Defined Networking & Infrastructure (IaaS)
  • AI & Data analytics
  • Productivity & collaboration
  • Edge Computing & Internet of Things

Dutch IT Cloud Event

Het project wordt afgesloten met het Dutch IT Cloud Event op 23 juni 2020. Het Dutch IT Cloud Event biedt bezoekers actuele informatie over cloud business technology en licht de stand van zaken toe als het gaat om adaptatie van ‘de Cloud’. In een paar uur tijd wordt u volledig bijgepraat en komen relevante vragen aan bod. Hoe migreren klanten van een traditionele datacenter omgeving naar een modern IT-infrastructuur en operaties gekoppeld aan een hybride cloud omgeving? Welke leveranciers zijn belangrijk voor infrastructure as a service (IaaS), platform as a service (PaaS) en Software as a Service (SaaS)? Wie zijn belangrijke partners? Hoe maken organisaties bijvoorbeeld de stap naar de cloud? Hoe ziet een goede Data en AI strategie eruit? En hoe beheer je een hybride cloud optimaal? Allemaal relevante vragen die worden besproken tijdens het Dutch IT Cloud Event.

Doelgroep

IT industrie: leveranciers, distributeurs, IT-dienstverleners, resellers, MSP’s, systemintegratoren etc. Eindgebruikers (C, C-1, MD, IT Management level): Decisionmakers inzake aankoop en beheer van cloudtoepassingen

Voor meer informatie over het project of partner worden, mail of bel: 

Rob de Kleijnen: [email protected] - 06 402 368 03
Yvonne Bansagi: [email protected] - 06 235 303 99
Marc Jongbloed: [email protected] - 06 437 537 59

 

Het Dutch IT Cloud Project wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners:

Diamond Partners


Platinum Partners


Gold Partners


Silver Partners


Onderzoek Partner


Event Partner