Digital Workplace Project 2021

Het Dutch IT Digital Workplace Project 2021: The Future of Work belicht alle trends en ontwikkelingen rond de Digital Workplace zowel online als in de print editie van 30 september 2021. Onder het thema ‘The Future of Work’ vertellen bedrijven en visionairs over interessante digital workplace toepassingen en is er ruim aandacht voor de resultaten van alweer het vierde onderzoek Digitale Werkplek uitgevoerd in samenwerking met Smart Profile.

In de periode augustus– september 2021 wordt zowel online als in print veel aandacht besteed aan het project Dutch IT Digital Workplace. Er zullen in die periode (video) interviews en kennisartikelen met bedrijven en organisaties over dit onderwerp worden gepubliceerd op deze speciale sectie van Dutch IT-channel en Executive-People. In het Digital Workplace Magazine zullen naast de resultaten van het onderzoek IT-bedrijven (vendors, distributeurs en resellers) hun innovatieve oplossingen belichten voor IT-beslissers, Digital Leaders en resellers.

Mobiliteitsonderzoek

In samenwerking met onderzoeksbureau Smart Profile publiceert Dutch IT Channel de resultaten van de vierde editie van het jaarlijkse onderzoek omtrent digitaal werken in Nederland uitgevoerd onder IT-beslissers. De onderzoeksresultaten en algemene trends worden tevens gepubliceerd in de Digital Workplace print special van Dutch IT Channel en Executive-People. Uiteraard is er ruim aandacht voor de aanpassingen en blijvende veranderingen op de manier van werken die zijn ingegeven door de impact van COVID-19.

Digital Workplace Studio Talkshows

Het project wordt afgesloten met Digital Workplace Studio Talkshows over de resultaten van het onderzoek van Dutch IT Channel en Smart Profile. De redactie gaat onder leiding van Danny Frietman en Witold Kepinski in gesprek met ‘Leaders van de Digital Workplace’. In de gesprekken gaan we dieper in op innovatieve oplossingen voor moderne wekplekken. Tevens wordt de impact van COVID 19 op de manier van werken besproken. De talkshows worden online gepubliceerd.

Voor vragen en of informatie kunt u terecht bij:

Yvonne Bansagi: [email protected] - 06 235 303 99

Marc Jongbloed: [email protected] - 06 437 537 59

Diamond

Gold